A tesóm nősülni készül idén októberbe. Csalja a menyasszonyát, és ez nem az eslő alkalom. Most is van Neki valaki más. A menyasszonya semmit nem tud az egészről. Mivel csak ketten vagyunk tesók így engem kért fel tanúnak, de nem tudok úgy odaállni majd mint aki semmit se tud. Ti mit tennétek? Jóba vagyok a menyasszonyával....De Ő meg a tesóm.
Rettentő hasonló szituban voltam. Nők, feleségek, pasik, férjek jönnek mennek. Tesó egy van. Én vele beszélnek, es nem ismerheted a hátteret, ami nagyon meglepő lehet. Tapasztalat.
Beszélj vele, ha komolyan gondolja állj mellé.
2017. máj. 17. 21:45
2/14 anonim válasza:
Ez egy tipikus esete annak, amikor egy külső fel érzi azt, hogy kéretlen felelősséget rakták a nyakába. Ne vedd a valladra, nem a te ügyed. Idegen majmot nem engedünk a nyakunkba, ez nem a te problémád.
2017. máj. 17. 21:50
3/14 anonim válasza:
1. Az, hogy a tesód, nem azt jelenti, hogy a hülyeségeihez is falaznod kell neki.
2. Szerinted a tesód boldog lenne egy olyan kapcsolatban, amelyikben a felesége boldogtalan? Szerintem biztos, hogy nem.
2017. máj. 17. 21:53
4/14 anonim válasza:
Én a helyedben már rég elmondtam volna.
Lehet hogy a testvéred de ez akkor is hűtlenség, és ez alja dolog bárki is csinálja. Persze aztán ki tudja mi lesz belőle.
2017. máj. 17. 21:57
5/14 A kérdező kommentje:
Sokat beszéltem vele erről, de olyan mintha a falnak beszélnék. Kérdeztem Tőle hogy mi lesz ha megnősül, akkor hogyan tovább? Azt mondta minden ugyan így fog menni. Rosszul érzem magam, Ő átvágja a menyasszonyát, Én meg úgy érzem hogy falazok Neki hiszen nagyon régóta tudok róla :( Minek vesz el valakit akit nem szeret és nem tisztel? Ezt Tőle is kérdeztem, de Ő maga se tudja a választ. A menasszonya pedig azt hiszi minden oké, a felhők felett jár az esküvő miatt. Nem tudom....a tesóm, de ez így nem helyes! Csak épp nem tudom mit kéne tennem. Fogjam be a számat és csináljak úgy mint aki semmit se tud. (Na de meddig?? Örökké??) Vagy mondjam el és akkor még Én leszek a szemét?!
2017. máj. 18. 00:29
6/14 anonim válasza:
Ez nem a te dolgod, hanem az övék. Valami összetartja őket, amiről nem tudsz. Ne meséld nekem, hogy ha az a menyasszony is teljes valójával él a kapcsolatban, akkor nem veszi észre, hogy folyamatosan csalják... Ennek kell, hogy legyen valami jele, amit nem akar észre venni, és ennek oka van. Ha mindkettőnek jó így ez a felállás, ne te akarj lenni az igazságosztó. Egyébként meg: nem a középkorban élünk, ha később derül ki, és nem tetszik, akkor el lehet ám válni. A tesód is nyilván tudja, hogy mit kockáztat, de valami miatt nagyon magabiztos. Hagy őket, nem a te dolgod. Ha beleavatkozol, örök életre a lelkeden szárad minden, ami történhet, mert hiába ő a megcsaló, az áruló te leszel mindenki szemében.
2017. máj. 18. 06:18
7/14 anonim válasza:
Nagyon kényelmes azt mondani, "nem a te dolgod", és hát voltaképpen nem is, de ha jóban vagy a menyasszonnyal, akkor tulajdonképpen asszisztálsz ahhoz, hogy tönkretegyék az életét. Egész más lenne, ha tudná, milyen m*csok a vőlegénye, de nem érdekelné. Akkor el lehetne mondani, hogy VALAMI mégiscsak összetartja őket, így nem.
Én mindenképp elmondanám, vállalva azt, hogy akár mindketten nekem esnek miatta. A rossz híreket senki sem szereti:(
2017. máj. 18. 10:05
8/14 anonim válasza:
Tudom, hogy a tesód, de egy undorító féreg. Legalább csinálná úgy, hogy ne tudj róla. Gusztustalan dolognak tartom a megcsalást és nem lennék hajlandó senki kedvéért falazni ilyesmihez. Nyilván a testvérem mindig a testvérem lesz, de ha már ilyen gerinctelen hogy megcsalja a feleségét csinálná titokban, úgy hogy én ne tudjak róla. Sajnálnám a csajt, mert nincs annál megalázóbb mikor mindenki tudja rajtad kívül és úgy érzed, hogy az egész világ elárult. Elég szar lehet. Én beszélnék utoljára a tesómmal és ha nem hajlandó elmondani, akkor elmondanám én, utána pedig megkérném, hogy nem akar hasonló eseteket akkor vagy ne csinálja vagy ügyesebben mert így én is megalázom a csajt azzal, hogy tudok róla. És nekem ehhez semmi kedvem.
2017. máj. 18. 11:42
9/14 anonim válasza:
Nevtelen e-mail, kepekkel, hozza par informaciot es menj egy internet kavezoba. Figyelj az irasodra Es inkabb ferfikent irj, mint nokent. Ha nem is gyozod meg a bogarat elulteted a fuleben, igy lehet, hogy figyelni fogja a jeleket. Egyebkent nem lennek tanu, egy ilyen kamu hazassagnal.
2017. máj. 18. 12:08
10/14 anonim válasza:
"Ha mindkettőnek jó így ez a felállás, ne te akarj lenni az igazságosztó."
Ha mindkettőnek jó így, akkor a menyasszony egyáltalán nem fog csodálkozni: az fog kiderülni, hogy régesrég tud mindenről, az ő áldásával történik minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!