Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Négyen vagyunk testvérek. A legnagyobb bátyám egy kisebb rockbanda énekese meg gitárosa, a kisebbik meg dobos, mindegyikőjük rocker, és a húgom is, de én rühellem ezt. Apám punk volt huszonéves korába, anyám is ilyen rocker féleség. Nincs rámkényszerítve meg semmi, csak mindig az van, hogy amíg én ismerek 10-20 embert egy társaságba, vagy elmegyünk bulizni, addig ők sokszorosan többen vannak, és ha a két társaság találkozik, sokan közülük erőszakosan lépnek fel ellenünk.
Nem vagyok olyan mint ők, nem vagyok sem izmos, a hajam sem hosszú, nem szeretem a rockot sem, a tesóim meg az unokatesóim nem utálnak, de úgy kezelnek, mint egy csalódást.
2017. máj. 3. 12:11
1/2 anonim válasza:
15 éves kor után elég ciki valakit a zenei ízlése alapján bekategorizálni...
2/2 anonim válasza:
Te vagy a feketebárány, nem rossz az, engem is annak tartanak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!