Mit csináljak az öcsémmel?
Küldjétek el otthonról, tanulja meg hogy mi az az élet.
14/F
Én ugyanebben a cipőben járok, csak az én tesóm már nem is dolgozik, anyum tartja el. És 28 éves. Khm. Ő is úgy kezdte, mint a te öcséd. Dettó, neki teli legyen a hűtő, de rezsibe semmit nem ad, kaját nem vesz. De neki legyen otthon ám több ezer forintos camambert és starbucks kávé, amiért anyám rohangál. És elhiheted, én és az anyám is próbáltunk rá hatni, meg amíg élt, apánk is. Semmi értelme nem volt. Elment albiba. Kibszták, lakott rokonnál, nem fizetett, kibszták. Elment külföldre, úgy kellett hazamenekíteni, mert elverte a pénzét, és kölcsön is kért.
És nem bán semmit, nem érdekli semmi.
Az én anyám teljesen beletörődött. sokan írják, azt hogy ki kéne rakni stb. De ez egy anya számára nem könnyű.
Azért írtam ezt le, hogy lásd, sajnos az ilyen emberek nem változnak. Egyszerűen nem jön meg az eszük!
Egyet tehetsz: teljesen függetleníted magad tőle és felszámolod a testvéri kapcsolatot. Mert az ilyen előbb utóbb tőled fog pénzt kunyizni-tesóm is ezt tette, elküldtem a fszba, már elnézést. Én is sajnálom az anyámat-és a tiédet is, meg Téged is, mert tudom mennyi álmatlan éjszakát okoz egy ilyen gyökér családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!