Testvérem szerződést akar és kamatot kér. Jogos?
"Szerintem jól járt volna ha havonta megkapta volna a részletet, mert így mindig van bevétele."
Miért járt volna jól?? Azzal, hogy csepegtetve, lényegében beosszátok neki a pénzt?
Jogos a kamat szerintem is. A szerződés meg pláne.
"Szerintem jól járt volna ha havonta megkapta volna a részletet, mert így mindig van bevétele
Az nem bevétel hogy a SAJÁT pénzét visszaadjátok neki..amivel jelzem, sokkal kevesebb mindent tud kezdeni mintha egyben ott lenne az 5 millió a kezében. Az meg, hogy szerződést akart, értelmes, felelősségteljes gondolkodásra vall.
Na mar azt hittem en vagyok sz egyetlen, aki kamst es szerzödes nelkül kapott a testveretöl. En ket millat kaptam, mindenfele szerzldes nelkül, ugyanennyit fizettem vissza 4 ev alatt. Mikor par evvel korabban vett lakast, en felajanlottam neki az akkori összes sporolt penzemet ( nem fogadta el).
Mi bizunk egymasban, es soha nem kernek kamatot töle, de azt is elfogadnam ha az mondana, bocs, de most nem tudok adni. Ugyanez igaz forditva is.
először még azt mondtam volna hogy belefér jó kapcsolatban a kamaz nélküli kölcsön testvérek közt, de ez a lesz bevétele dolog kiverte a biztosítékot
nem csoda hogy kamatot kér, ha te így állsz hozzá
lényegében beosztanád neki a saját pénzét kb 10 évre előre, inflálódik, nem tudja fialtatni, tehát talán még az 1 milla kamat se sok...
és próbálod bemesélni hogy milyen jól jár
Teljesen jogos. Mégis, mit gondoltál? "Mindig van bevétele". Ez aranyos. :D Mintha még te tennél neki szívességet.
Az a pénz neki most MEGVAN! Nem jövedelmet készülsz neki biztosítani.
Tudod mit? Ne is fogadd el. Szegény tesód jól megszívná veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!