Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet ebből még valami?

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, van egy ikertesóm. Osztálytársak vagyunk, egy szobában vagyunk, tehát telik el úgy óra, hogy ne lássuk egymást. Edzésre együtt járunk, mert messze van és egyedül nem engednek, szüleink dolgoznak, nem tudnak kivinni.

Kicsit régebben folyamatosan hiszzirohamaim voltak, az osztály full kiközösített és még most is.

Ő a barátnőivel folyton fiúkról beszél(??), na meg engem beszélnek ki olyanoknak, akik nekem jövőre osztálytársaim lesznek. (6 osztályos gimibe megyek)

Szerinte gáz, hogy anyuval jó a kapcsolatom, vele ellentétben, mert mindig hisztizik neki, hogy alig vannak cipöi, kell új smink, ruha, cipő, telefon...stb. Iphone 3s Vans sznob és nagyon idegesítő, nyaraláskor tök jófej, de ha suliban piszálnak mondjuk, akkor nem megvéd hanem azt akarja hogy kiboruljak.

Sablon, de mit tehetnék? Kívülállóként láttok arra esélyt, hogy jóban legyünk? Lehet ebből még normális kapcsolat?

2017. ápr. 28. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ikergyerekek anyjaként mondom.

Ha felnöttök és külön életetek lesz, akkor kettötök kapcsolata is javul(hat), mert nem lesz már meg köztetek a jelenlegi rivalizálás.

2017. ápr. 28. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ikerpár egyik tagjaként az előttem szóló Anyukat szeretném megerősíteni. Amióta külön élünk nagyon jó és szoros a kapcsolatunk. Együttélés nem ment, mert eg és föld vagyunk. Én szeretem a rendet, O nem. Volt konfliktus rengeteg. De felnőttunk és azóta tényleg nagyon szoros a kapcsolatunk 😊
2017. ápr. 28. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

"kell új smink, ruha, cipő, telefon...stb. Iphone "

Bocs, már a sminknél elakadtam.......

Hát még az ÚJ sminknél...

Tasli kell oda, nem új smink.. 12 éves basszus!

2017. ápr. 28. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De érdekes én mindig vágytam egy velem korú tesóra vagy ikerre aki mindig ott leszünk egymásnak de úgy látszik ez csak az én téveszmém nert sorra ezt látom hogy akiknek meg van velekorú vagy + - 1, 2 év szinte utálják egymást.
2017. ápr. 28. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:

#3: anyu is sokat veszekszik vele emiatt:/

Igazából csak a korrektort pattanásokra(amiből nekem naaagyon sok van) engedte meg. És sajnos ez jellemző a korosztályomra. Aki meg gyerek akar maradni és boldog lenni azt meg lehúzzák.

Továbbá köszönöm az eddigi válaszokat, kezdek reménykedni:)

2017. ápr. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!