Ebből mekkora probléma lehet még?
Figyelt kérdés
A testvérem dolgozik.Bunkó velem...nagyon.Most kiderült egy betegségem(diszcalculia).Úgy állított be,úgy beszél most velem mintha egyáltalán nem tudnék beszélni stb.Ma ráléptem a lábára amit ő is szokott,de én nem szoktam szólni.Tehát miután ráléptem a lábára ugyanúgy gyilkosnak nevezett és azóta nem lehet beszélni vele.Nagyon agresszív.Ez csak egy példa volt a sok közül.2014. máj. 14. 19:58
1/6 A kérdező kommentje:
Most beszéltem vele.Azért ilyen velem,merthogy ő sokkal több dolgot csinál,bárhova elmegy.Hmmmm ő a szüleink kocsijával szokott menni,pofátlanul mindig elkéri az autót.Nekem nincs jogosítványom viszont segíteni itthon szoktam,jóval többet.El szoktam menni énis ha megkérnek rá,leviszem a szemetet,ruhákat kiteregetem a szüleimmel együtt.Egyszer kértem meg,hogy most csinálja ő...de sajnos ezzel nagyzolt.Végig nem hallgat,és utána azt mondja merthogy nem hallgatom végig azért nem mondja végig.
2014. máj. 14. 20:01
2/6 anonim válasza:
Először tisztázd a fogalomzavaros bátyáddal hogy nem beszédhibás vagy hanem számolás zavaros (tudtommal ez a diszkalkulia)
De szerintem csak valami munkahelyi stresszt vezet le rajtad, csak véletlen egybeesés hogy most fedezték fel a betegséget.Mindenképp megpróbálnék beszélni vele hogy mi a baja, vagy szüleiddel beszélni.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen...azt ő is tudja hogy a betegség az számolászavar.Viszont retardáltnak állít be...Mintha dawn kóros lennék.A munkahelyi stressz kizárva. Upc-nél dolgozik,viszonylag jól keres.Szereti azt a munkahelyet.
2014. máj. 14. 20:10
4/6 anonim válasza:
Munkahely miatt stresszes? Szerintem egész egyszerűen egy ősbunkó. Próbálj meg elhatárolódni tőle, egyszer talán majd felnő.
5/6 A kérdező kommentje:
Idősebb nálam 4 évvel.Én nem mondanám,hogy tényleg bunkó mert néha szokott segíteni ha megkérem.Énis meg szoktam tenni amit ő kér.Egyszer viszont az kiborított engem,hogy csak azért kopogott át a falon (hívott a szobájába) hogy kapcsoljam le a lámpáját.Mindig átmegyek ha áthív viszont ő nem szokott átjönni.
2014. máj. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!