Ti odaadnátok neki az autót ilyen helyzetben?
A húgom kölcsön akarta kérni a kocsimat 2 napra, hogy elmenjen vele egy programra 250 km-re. Úgy volt, hogy egy barátjával megy, akinek van kocsija, de utolsó pillanatban beteg lett, így az előbb bepróbálkozott nálam. Most én vagyok a gonosz, mert nem adtam oda neki. Kb fél éve van jogsija, sosem vezetett ennyit egyszerre, autópályán 2x ment 30 km-t, kihalt részen, ráadásul nekem mindkét nap dolgoznom kell menni hajnaltól estig, és ha busszal akarnék, sokkal korábban fel kéne kelnem. Ráadásul nemrég lett megcsináltatva az autóm, belém tolattak a parkolóban, de még így is van rajta 1-2 javítani való...
Nem érti, hogy ha bármi történik, nekem kell utána több biztosítást fizetnem, és ha úgy áll a dolog, még a javításokat is fizethetem zsebből, ő még tanul, nincs jövedelme, nem tudná miből. Nem sokszor vezette a kocsimat eddig, akkor is csak városon belül, sokszor le is szokott fulladni vele, mondta is, hogy nem szereti vezetni.
Most megsértődött, mert szerinte úgyis csak a munkahelyem parkolójában állna egész nap, és majd jusson eszembe hogy most nemet mondtam, ha nekem kell valami... Nem szoktam tőle nagy dolgokat kérni, 1-2x eljött értem városon belül (10 perces út, nincs nagy forgalom) és hazahozott, de ugyanezt én is sokszor megtettem neki, ha elment este valahova és olyankor végzett amikor már nincs busz, vagy sokat kellett volna várnia.
Mit kellett volna mondanom? Ti odaadnátok?
A nő nem a tulajdonod, így nem adhatod kölcsön sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!