Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van egy 13 éves hugom aki...

Van egy 13 éves hugom aki eddig teljesen közönbösen viselkedett velem. Mintha nem is léteznek. Viszont szilvesztet óta ő is jöhetett velem? . Teljesen meg válltozott mintha tudom viccesen fog hangzani

Figyelt kérdés
de mintha szerelemes lenne belém. Igazából egész ciki helyzetek szoktak ki alakulni ... hogy mindjam meg neki vagy h9gy kerdezzem meg tőle hogy még is mi a szándéka ezzel a nagy változtatással.
2017. ápr. 23. 05:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Basszus miért törölné ki ? Mert a testvérének nemvbiztos hogy látnia kéne ilyet róla. Ez mashol nem tabu ?
2017. ápr. 23. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Attól hogy a tesód, még nem kellne mindent megnyitogatni a gépén.... Szép is volna ha kitörölgetnék mindenfélét, csak mért más is hozzáfér a géphez..

Ugye érted hogy itt nem az a probléma hogy nem törölte ki, hanem hogy egyáltalán van róla ilyen kép? Ha felkerül a netre, pokollá teheti a tesód életét.

SÜRGŐSEN szólja szüleidnek, mert nagyon komoly bajba kerülhet az a gyerek! Ez már nem rólad szól, hanem a kislány felelőtlenségéről. Egyáltalán ki csinálta róla azokat a képeket? Vagy kinek csinálta? Mert kétlem hogy neked. Sürgősen beszélnie kellene a szüleiteknek a lány fejével, és felfogatni milyen kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát!

Aztán majd jöhet a kislány ide sírni hogy valaki zsarolja a félmeztelen képeivel, és mákja lesz ha az illető nem kényszeríti szexre mindenféle pasassal...

2017. ápr. 23. 08:44
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért ne legyen már ennyire normális, hogy egy 13 éves kislány bulizik, iszik, pasizni akar és bugyiban fotózza magát.
2017. ápr. 23. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Szólj a szüleidnek a húgod nagy lánynak hiszi magát, biztos egy fiúnak akarta küldeni a képeket
2017. ápr. 23. 09:53
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
Szia. Figyeld a jeleket, ments le magadnak par kepet h a szuleidnek meg tudd mutatni ha pda kerul a sor.
2017. ápr. 23. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Kapd el a húgit tesa!

by: Lakatos Dzsézönsztetem.

2017. ápr. 23. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon nem lehet az elütött karaktereket/szavakat törölni?
2017. ápr. 23. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Azt csináld, hogy szállj le a földre, nem rólad szól minden. A húgod magas ívből szarik rád, a képeket vagy valami pedofil marhának csinálta, vagy csak úgy magának. Ha már voltál akkora szemétláda, hogy átkutattad a mappáit, akkor legalább most már legyél felelősségteljes is, és beszélj vele, meg ha szükséges, akkor a szüleitekkel is.

És most, hogy én válaszoltam, légy szíves te is, ugyanis ezerszer láttam már kifogásként a "telefonról írok, azért olyan a helyesírás, amilyen" szöveget, de még mindig nem találom az összefüggést.

2017. ápr. 23. 11:43
 19/21 anonim ***** válasza:
sztem nincs ebben semmi különös. nekem is van egy hugom, ő is ilyen 13-14 éves korában kezdett élni, érdeklődni a fiúk iránt, ismerkedés, párkapcsolatok, stb. És mivel én nagyobb fiu tesója vagyok, így elkezdtünk ilyen jellegű és intimebb témákról beszélgetni, és meztelenül is megnéztük egymást. Gondolom nem mindenhol van így, de előfordulnak ilyenek.
2017. ápr. 24. 08:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vele beszélj. De csak akkor ha biztos vagy benne,hogy neked hagyta ott a mappàt. (Kinyitva hagyta elöl?) És mondd el neki,hogy làttad a képeit,és felteszed,hogy nem csak úgy magànak csinàlta. Mint aki jót akar neki figyelmeztesd, hogy ha ilyet küld valakinek akkor azzal lehet hogy vissza fog élni. Szóval ne csak most de a későbbiekben is max olyan képet küldjön magàról, amin ne felismerhető. Ne legyen rajta a arca. S még jobb,ha nem is a sajàt valós profiljàról, email címéről teszi!
2017. ápr. 24. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!