Van egy 13 éves hugom aki eddig teljesen közönbösen viselkedett velem. Mintha nem is léteznek. Viszont szilvesztet óta ő is jöhetett velem? . Teljesen meg válltozott mintha tudom viccesen fog hangzani
Attól hogy a tesód, még nem kellne mindent megnyitogatni a gépén.... Szép is volna ha kitörölgetnék mindenfélét, csak mért más is hozzáfér a géphez..
Ugye érted hogy itt nem az a probléma hogy nem törölte ki, hanem hogy egyáltalán van róla ilyen kép? Ha felkerül a netre, pokollá teheti a tesód életét.
SÜRGŐSEN szólja szüleidnek, mert nagyon komoly bajba kerülhet az a gyerek! Ez már nem rólad szól, hanem a kislány felelőtlenségéről. Egyáltalán ki csinálta róla azokat a képeket? Vagy kinek csinálta? Mert kétlem hogy neked. Sürgősen beszélnie kellene a szüleiteknek a lány fejével, és felfogatni milyen kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát!
Aztán majd jöhet a kislány ide sírni hogy valaki zsarolja a félmeztelen képeivel, és mákja lesz ha az illető nem kényszeríti szexre mindenféle pasassal...
Kapd el a húgit tesa!
by: Lakatos Dzsézönsztetem.
Azt csináld, hogy szállj le a földre, nem rólad szól minden. A húgod magas ívből szarik rád, a képeket vagy valami pedofil marhának csinálta, vagy csak úgy magának. Ha már voltál akkora szemétláda, hogy átkutattad a mappáit, akkor legalább most már legyél felelősségteljes is, és beszélj vele, meg ha szükséges, akkor a szüleitekkel is.
És most, hogy én válaszoltam, légy szíves te is, ugyanis ezerszer láttam már kifogásként a "telefonról írok, azért olyan a helyesírás, amilyen" szöveget, de még mindig nem találom az összefüggést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!