Lányok, akiknek fiútestvére van, nálatok mennyire szokás a fiútestvérre való főzés, takarítás?
Köszi! Eltaláltad, kölcsön már kért, de nem adtam neki pénzt. :)
Rosszul éreztem magam, de csak anyum miatt, mert ő mindig önzetlenül segített a tesóinak.
Én 17/F vagyok, nővérem 21 éves.
Elég jó testvéri kapcsolatban vagyunk. Amikor az egyikünk lent van és épp reggelit csinál magának, akkor készítünk a másiknak is.
Elég sűrűn szoktunk közösen sütni-főzni.
Általában sütiket csinálunk együtt, vagy van hogy nővérem egyedül megfőz valami pörköltet, másnap meg én a milánóit. Például a milánóit mindig én csinálom, mert én szeretem a legjobban:D Meg ugye én készítem el a legjobban.
Takarításban már kicsit más a helyzet. Én mindig elpakolok maam után mindent, szobámban is rendet tartok, így engem a család sosem nyaggat, hogy mosogassak el vagy hasonlók. De ha megkérnek erre-arra, akkor megcsinálom.
Szóval igen, kicsit gáz hogy a tesód ilyen. Legalább segíthetne egy kicsit neked. Ezt már anyukád rontotta el a neveléssel. Bízzunk benne hogy megjön az esze és nem kell egyengetni az útját, majd rájön mi a jó, mikben kell segíteni, stb. Bár ha már huszon éves, nem hiszem hogy valaha észbe kap...
Kedves Kèrdező!
Teljesen jogos a hozzáállásod. Anyukád lesz a szenvedő fèl, ha nem áll a sarkára. Tipikusan az ilyen srácok szoktak az anyjuk nyugdíjából dőzsölni....kèszülj vmi stratègiával ha anyud nem mer változtatni, mert ez rosszabb lesz.
28/F
Fèrfi lètemre engem ez zavarna, ha így èlnèk, cikinek èreznèm magam, töketlennek. Az egyik srác is ilyen volt aki össze akart velem jönni, kiröhögtem. :D Nem èrtette mi a problèmám.
28/F
Megkésve, de köszönöm a válaszokat! Sok erőt adtak.
# 8 Igen, ő sem érti, mi a gond. Mintha ez normális lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!