Most szerintetek én vagyok a rossz?
Fehérneműt (zokni-bugyi-melltartó-harisnya) nem cserélgetünk még testvérek között sem. Ez nem olyan, mint egy pulcsi.
Plusz még ha nem is erről lenne szó, kérdés nélkül nem mászunk más cuccába. :) Legközelebb kérj engedélyt, mint a pulcsinál.
Csak tiszta zoknit vettem el tőle.
De köszönöm az értelmes választ, igazad van! :/
Az intim fehérneműket (bugyi, melltartó, harisnya, zokni) nem adja kölcsön senki, remélem, te sem!
Szerintem ott (is) volt a baj, hogy míg a nővéred rendben tartja a holmiját és rendszeresen MOSSA, a te zoknis fiókod üres.
Hasznos időtöltés lenne zoknit mosni szombat délután. Lehet, hogy a húsvéti nyuszi hozna neked egy bokazoknit is.
Minek a bokazokni 15 fokban?
Hogy jut eszedbe más fehérneműjét felvenni? (Akár tisztán is)
Hogy jut eszedbe kérdés nélkül hozzáérni más dolgaihoz, és elvenni?
Miért nem tudtál kimosni kézzel egy pár zoknit 2 perc alatt?
Te vagy illetlen, kicsit rendetlen és nem higénikus.
Tartsd rendben te a saját ruhatáradat és csak felsőruházatatot ( pólót se nagyon) kérj kölcsön. Én azt is javasolnám, hogy legyen teljes az alapruhatárad, bokazoknival, ünneplővel stb-vel és csak speciális ruhadarabokon osztozzatok. Pl alkalmiruhát szívesen cserélgetnek a lányok vagy ritkán használt esőkabátot, túracipőt, síruhát. Ennél gyakrabban használt cuccoknál csak a konfliktus lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!