Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom azt kerte, hogy...

A hugom azt kerte, hogy falazzak neki a szuleim elott, de rossz erzesem van?

Figyelt kérdés
17/L vagyok a hugom 16. Jovo het hetvegen en hivatalos vagyok egy ottalvos buliba, ahol nem lesznek szulok. A hugom el akar menni a baratnoivel a varosba, es arra kert, hogy adjuk be a szuleinknek, hogy o is az ottalvos buliba jon, es ha vegzett a varosban akkor majd atjon, es masnap egyutt megyunk haza. Nekem ez az egesz nem tetszik, mert nem akarok hazudni a szuleimnek, raadasul biznak bennem, igy elveszitenem a bizalmukat. Viszont a hugommal se szeretnek osszeveszni, mert ot is szeretem, es tudom, hogy nagyon menne. Hogy johetnek ki jol ebbol?
2017. jan. 22. 16:19
1 2 3
 1/28 piriiiii ***** válasza:
93%
Miért nem mondja el a szüleiteknek, hogy hova megy? Akkora bűn bemenni a városba a barátnőivel?
2017. jan. 22. 16:24
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ne falazz...az a baj ha bajba kevevredik a hugod akkor a szüleid azt sem fogják tudni hol keressék mert ugye veled kéne lennie elvileg...valami más módon érje el,elengedjék. Én azt vallom,h a szülő mindig tuja hol a gyerek és ezzel nem szabad szórakozni mert ha baj van akkor baj van...
2017. jan. 22. 16:24
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
IGAZAT MONDJ!.
2017. jan. 22. 16:35
 4/28 anonim ***** válasza:
89%

17 évesen lehetne több eszed...

ha baja esik, fogod vállalni a felelősséget?

a hazudozás pedig sosem jó, ha kiderül, akkor örökre elvesztitek a szüleitek bizalmát

ez nem csak egy kis csíny

2017. jan. 22. 16:43
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Ezért nem értem mért akar hazudozni. El akar menni a városba, mi ebben a titkolnivaló?
2017. jan. 22. 16:44
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Soha ne hazudj, kérlek!!! Egy baráti házaspár lánya életébe került pont ilyen eset, a szülők még a kiérkező, gyászhírt hozó rendőrökkel álltak le vitázni hogy a nagylány megbízható és sosem hazudna arról, hol van a kisebbik. Inkább az igazat, mindig, és ezt kell megértenie hugodnak is.
2017. jan. 22. 16:50
 7/28 A kérdező kommentje:
Én nem akarok hazudni. A húgom azért akar titokban menni, mert különben nem engednék el. Azt mondta, hogy kiszökik, ha én nem falazok neki, ezzel megint az a baj, hogy tudok róla. Most szóljak a szüleimnek, hogy figyeljék egész hétvégén, mert ígyis ugyis elmegy?
2017. jan. 22. 16:58
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

Nehezen jössz ebből ki jól, de inkább ne falazz, nem vállalhatod a 16 éves tesódért a felelősséget.

Kérdés, milyen messze van az a város és meddig akarnak maradni? Ha csak délelőtt vagy délután vásárolni, akkor határeset, de ha este is maradni akarnak, akkor mindenképpen szólj a szüleidnek.

9/28 anonim ***** válasza:
27%

6# Jajj.. :(

Elmeséled, hogy mi történt?

10/28 anonim ***** válasza:
53%

Na várjál, szóval eleve nem engednék el. Biztos van valami oka, és nem túl szigorúak a szüleid, ha veled elengedik az ottalvós buliba 16 évesen.

Ez nem a te felelősséged, és ne engedd, hogy zsaroljon azzal, hogy úgyis elszökik.

2017. jan. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!