Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom azt kerte, hogy...

A hugom azt kerte, hogy falazzak neki a szuleim elott, de rossz erzesem van?

Figyelt kérdés
17/L vagyok a hugom 16. Jovo het hetvegen en hivatalos vagyok egy ottalvos buliba, ahol nem lesznek szulok. A hugom el akar menni a baratnoivel a varosba, es arra kert, hogy adjuk be a szuleinknek, hogy o is az ottalvos buliba jon, es ha vegzett a varosban akkor majd atjon, es masnap egyutt megyunk haza. Nekem ez az egesz nem tetszik, mert nem akarok hazudni a szuleimnek, raadasul biznak bennem, igy elveszitenem a bizalmukat. Viszont a hugommal se szeretnek osszeveszni, mert ot is szeretem, es tudom, hogy nagyon menne. Hogy johetnek ki jol ebbol?
2017. jan. 22. 16:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, szerintem beszélj a húgoddal hogy nem fogsz falazni neki - ha meg is haragszik, előbb utóbb majd megbékél - te is látod hogy nem jó ötlet, meg itt is szinte mindenki ezt mondja neked. Egyidős vagyok a húgoddal, engem se engednének el... szerintem mindketten értjük, miért. Komolyan, ne falazz neki, mert lehet hogy minden baj nélkül megúszná a kalandot, de éppannyira lehet, hogy nem. Inkább szólj a szüleidnek. Te ismered hogy tényleg kiszökne-e vagy csak üres fenyegetés, de igenis inkább szólj hogy figyeljenek rá, legalábbis szerintem. Persze nekünk a gép elől könnyű okoskodni, de egy idő után ő is rájön hogy az érdekében nem falaztál neki.

16/L

2017. jan. 22. 18:06
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem üljetek le beszélni a szüleitekkel őszintén. Hogy miért nem engednék el a húgodat a barátnőivel ,mik a feltételek,hogy elmehessen stb.

És te is beszélj négyszemközt a húgoddal,hogy nem szeretnél hazudni és egész éjszaka aggódni miatta..Mert te lennél a felelős,ha történik vele valami.

Egyébként nem értem a szülőket..A tiltásukkal csak hazudni nevelnek,ahogy a példa is mutatja..Vagy a képükbe hazudik,vagy kiszökik..Nem egyszerűbb lenne elengedni bizonyos feltételekkel? És tudni egész este,hogy hol van és kikkel? Egy fokkal biztonságosabb lenne,mint hogy kint van az éjszakában és azt hiszik veled van..

Legyetek őszinték és próbáljátok megoldani,hogy ő is elmehessen és neked se kelljen hazudni.

2017. jan. 22. 18:11
 23/28 anonim ***** válasza:
60%

"Mindenki úgy tesz itt mintha sosem lett volna kamasz és sose akart volna olyat amit nem engedtek volna. Legyen egy jó napja a húgodnak is hadd menjen oda ahova akar te meg menj el vele hogy tudj vigyázni rá."

Én is csináltam pár nagy hülyeséget, igaz, nem 15 évesen, hanem 20 körül, kész csoda, hogy épp bőrrel megúsztam.

Jó napja lesz? Vagy éppen nagyon nem. 17 éves meg nem tud érdemben vigyázni egy 15 évesre, mert maga sem felnőtt. Ugyanúgy meg lehet őt is vezetni, de a kérdezőbe legalább rendelkezik felelősség érzettel. És igen, szólj anyudnak.

2017. jan. 22. 18:11
 24/28 A kérdező kommentje:
Moziba elengednek minket, ahhoz nem kell szökdösni. Az még nagyobb baj, amit el is felejtettem leírni, hogy az ottalvósra az egyik barátnője is jönne szóval valószínűleg titokban akar ő is menni. De én nem ismerem azt a lányt. Amúgy értem mit írtok és igazatok van mert szeretem a hugomat és sose akarnám hogy baja essen csak kellemetlen az egész helyzet amibe hozott.
2017. jan. 22. 18:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Nehéz eset, az a helyes ha azt mondom h ne falazz neki, de én valószínűleg nem ezt tenném.
2017. jan. 22. 20:07
 26/28 anonim ***** válasza:
58%

Épp valamelyik nap olvastam ezt a cikket, rögtön ez jutott eszembe:

[link]

A kislány is csak kiszökött egy kicsit a strandra a barátaival, ez lett belőle.

Én a helyedben nem tartanám a hátam a huginak.

Ha elszökik elszökik, ha hazudik a szüleiteknek, akkor az a saját sara, de te hogy számolsz el a lelkiismereteddel, ha bármi történik vele?

Hogy állsz meg a szüleid előtt, ha valami miatt lebukik?

Elég nagy már a lány, ha hazudni tud, akkor nélküled is meg tudja oldani.

2017. jan. 22. 21:15
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne falaz a hugodnak inkább haragudjon meg ö mint szüleid ne bizanak meg bened többet ,és akkor te se mehetsz többet ottalvos buliba sem .és az éjszakába semmi keresnivaloja kétt 16 éves lánynak ,ugyhogy szolj a szüleidnek hogy mire készül a hugod azt szüleid eldontik mit csinálnak ez után .
2017. jan. 23. 08:09
 28/28 anonim ***** válasza:
32%
Ne veszítsd el a szüleid bizalmát a húgod miatt.
2017. jan. 23. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!