Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rossz testvér vagyok? Miért...

Rossz testvér vagyok? Miért vagyok rá ennyire irigy?

Figyelt kérdés

Szóval a tesómba(12L)szerelmes

egy fiú,de a tesóm őt nem szereti de én nagyon szeretem azt a fiút.A fiú nagyon aranyos meg minden,mindig keresei a társaságát,beszélni akart vele(a fiú a tesómmal,amúgy elmondta tesómnak,hogy szereti),de nem akar semmit a tesóm még beszélgetni sem.Pedig ma valentin napra hozott neki ajándékot elvette meg köszönte és kész.Nekem ez annyira rosszul esett,hogy ő kapott és rosszul éreztem magam,irigyeltem hogy neki vettek ajándékot.

13L

2017. febr. 14. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem leszel rossz testvér. Próbálj meg közeledni a fiú felé, talán észreveszi majd, hogy inkább nálad kéne próbálkoznia.

Na várjunk csak... 12? 13? Ejnye. Ráértek ti még a fiúzással. Hidd el, 3-4 év múlva le sem fogod tudni vakarni magadról az udvarlókat.

2017. febr. 14. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Testvérek között gyakori a féltékenység, irígység, így meg pláne érthető, ha Neked tetszik az a fiú, akinek a húgod tetszik. Az a lényeg, hogy tudd kezelni a helyzetet, ne bántsd se szóval, se tettleg a tesódat, mert ő nem tehet semmiről!
2017. febr. 14. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 értem én csak hát mit tudjak tenni,ha egyszer szeretem.a tesómat is tényleg nagyon csak rosszul érzem magam,hogy irigy vagyok rá.

#2 nem bántom a tesóm, mert tudom,hogy ő erről nem tehet

Udvarlók nekem????ne viccelj :D

2017. febr. 14. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Tök természetes emberi tulajdonság, hogy hasonló helyzetekben irigyek tudunk lenni. Ami viszont már jellem kérdése, hogy aki ad jó hírére, az ilyenkor is sportszerű. Pl. volt olyan csaj aki haveromat választotta, és utána tőlem is kérdezett róla, bennem fel sem merült hogy, bármi olyat mondjak róla, amivel reputációját gyengíteném.

Örülj annak, hogy tesódnak nem kell a srác, simán adhatsz neki jelzéseket, hogy szimpatikus neked.

2017. febr. 14. 15:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Még is hogy??
2017. febr. 14. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Mosollyal :)
2017. febr. 14. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:
:)
2017. febr. 14. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Soha de soha ne hagyd, hogy egy pasi tönkretegye a kettőtötk kapcsolatát. Soha! Inkább hátrálj, engedj neki, de a pasik jönnek-mennek, de ti mindig testvérek maradtok! :) Szeressétek egymást, legyetek bizalmasak egymással. Tudom, néha nehéz, de egy jó testvér igazi kincs! :) Amúgy meg ne irigykedj. Alakítsd ki a saját életedet, saját utadat. Aztán majd kialakul a személyiséged is idővel! :) Csupa jót kívánok!
2017. febr. 15. 20:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen igazad van mindenben,de tudd a testvéremet soha nem bántanám.Elmondtam neki,hogy szeretem azt a fiút,de ő csak annyit mondott hogy csúnya,meg hülye vagyok.De mit csináljal ha szeretem.Ez van.Köszönöm szépen mégegyszer a válaszokat mindenkinek.:)
2017. febr. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!