Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezt meg miért? Hogy dolgozzam...

Ezt meg miért? Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta vágyok 1 kistestvérre ,és néhány hónapja kiderült h anyukámtól lesz egy kistesóm.(A szüleim elváltak.)A 20. hetes ultrahangon(,ami egy kicsit csúszott,és így 23. hétben mentünk) kiderült h néhány napja meghalt.Nekem ezt így azért (is) nehéz nagyon ,mert épen akkor volt 1 nagyon rossz korszakom (legjobb barátnőm ország másik végébe költözött, apámmal folyton veszekedtünk stb.), de ha rá gondoltam akkor rögtön jobban éreztem magam.Ezen kívül szerintem ez nagyon igazságtalan.Én egy nrm túl jó anyagi helyzetű családba születtem ,apukám minden nap késő estig dolgozott.Nem voltam 4 éves amikor anyukámmal elköltöztünk 1 olyan pasihoz aki vert minket,4-5 évig laktunk ott.Ezen kívül az osztályom sem fogadott be,úgyhogy komolyan szuper gyerekkorom volt.Ezzel szemben anyukám és a párja totál szerelmesek egymásba,nembvagyok szakértő de szntem nem nagyon dognak szétmenni.A család jó anyagi helyzetben van,én is vágytam már egy kistesóra.Readásul anyukám látta az arcát és azt mondta nagyon szép volt.Az meg már csak a bónusz h az ismeretségi körben 3-4 hasonló korú baba is lesz.És éppen ezért esik nagyon rosszul h neki nagyon jó élete lehetett volna és nem született meg.Anyukám a babaruhákat játékokat stb. nem ajándékozza el és azt mondta h lehet h mégis lesz majd kistesóm.

Hogyan dolgozzam ezt fel?

Bántó kommenteket lécci ne írjatok,így is pont eléggé kivagyok.:(

2017. márc. 14. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Draga nagyteso leszel. A babaruhakat/jatekokat el lehet adni, abbol mindig lehet ujat venni. Foleg ha masmilyen nemu lesz ;) Kitartast kivanok anyukadnak, biztosan nagy tamasz vagy most (is)neki. A baba elment mert beteg volt, hidd el jobb igy, az ilyen, meg jobb ha elobb tortenik mint kesobb (pl. szuletes utan).
2017. márc. 15. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Szeresd anyukádat, és (a pótapukádat is!) ha jól esik sirni, akkor sirj, velük együtt. Meg kell siratni ezt a meg nem született kis életet. És hidd el anyukádnak, hogy egy kis idő múlva újra lehet majd örülni és várakozni. Sokszor előfordul az ilyesmi, nem ritka dolog a vetélés, a baba elhalás. Valami nem stimmelt a babával. Biztos vagyok benne, hogy lesz neked kistestvéred és imádni fogod! Csak légy türelmes,
2017. márc. 16. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtad, hogy a magzat elhalt a 23. hét körül? Akkor anyud hogyan látta, hogy az arca "nagyon szép volt"? A 2D-n semmit nem látni, a 3D-n pedig inkább olyan a magzat, mint egy homokszörny.
2017. ápr. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!