Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy dolgozzam fel hogy...

Hogy dolgozzam fel hogy meghalt a nagypapám?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg. És mindig amikor nem foglalom le az agyam ezen gondolkozom és elkezdek sírni. Igazából a nagypapámmal olyan volt a kapcsolatom hogy kiskoromban sokat játszott velem de most így tinikoromba már nem annyira meg nem olyan sok dolgot csináltunk együtt amikor találkoztunk. De szerettem és hiányzik. Mit csináljak hogy ne gondoljak ennyit rá hogy meghalt és ne legyek ilyen szomorú?

A válaszokat előre is köszönöm.

14/l

2017. febr. 19. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Foglald le magad. Tanulj sportolj menj a barátaidhoz
2017. febr. 19. 14:17
 2/9 anonim válasza:
Ne emészd magad.Fogadd el hogy ennek igy kellett lennie,és a multon már nem lehet változtatni.Normális hogy szomoru vagy.Őszinte részvételem....
2017. febr. 19. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez természetes dolog, hiszen gyászolod. Idővel jobb lesz. Részvétem!
2017. febr. 19. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálok másra gondolni és lefoglalni magam.
2017. febr. 19. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez természetes hogy sírsz, hiszen gyászolsz. Sírd ki magad, idővel jobb lesz!

De a lényeg, foglald el magad, sportolj, játssz állatokkal, vagy barátnőzz..:)

Amúgy résztvétem.

2017. febr. 19. 14:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. febr. 19. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet:(

Miben halt meg?

2017. febr. 19. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolj rá, akár sokat is, sirjál, akár sokat is, ez természetes dolog, és egy idő után el fogod tudni majd "engedni". A gyász egy folyamat, az a normális, hogy szomorú vagy, hiszen komoly veszteség ért. Idő kell, amig megnyugszol. Nem kell ezt siettetni, mert később ettől rosszabb lehet. Most kell sirni és később megnyugodni. Beszélgess róla a családoddal, a szüleiddel, nézegesd a fényképeit, és nem kell a gondolataidat erőszakosan elterelni róla. Foglalkozz az emlékével, ez hozzájárul a feldolgozáshoz, a megváltoztathatalan elfogadásához. Régen az emberek fekete gyászruhát hordtak, ezzel jelezték a környezetüknek is, hogy ők szomoruak, mert gyászolnak.
2017. febr. 20. 07:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szívrohamban halt meg. De már nagyon beteg volt. Ma ki írtam sírás nélkül, a suli eltereli a gondolataim.
2017. febr. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!