Húgom kamu beteget játszik. Hagyjam rá, vagy beszéljek?
Húgom most 10 éves és nem először játszik kamu beteget,de az utóbbi 2 alkalommal megemelte a mércét.
Hogy honnan veszem hogy kamuzik:
Első alkalommal játszotta a hattyúk halálát.Nyöszörgött meg sírt ,hogy nagyon fáj a feje.Egész nap.
Elmentek az orvoshoz és mire hazaértek anyuval az ég világon semmi baja sem volt.Semmi.Játszott,idegelt és röhögött.
Második alkalommal úgyszintén ez volt.Fáj a hasa,sír,nyögdécsel.
Szinte egész nap nem evett semmit,de ha mondjuk hogy egyen akkor:
-De nem vagyok éhes!
-De nem érted hogy nem amiatt fáj ?
-Nem tudok lemenni!(de WC-re meg egyéb helyekre tud menni )
Ugyanúgy ordít és parancsolgat.Csak várja hogy anya rohanjon hozzá,és ha épp mással van elfoglalva már azonnal nyögdécsel,hogy szaladjon hozzá.
Nem először csinál ilyet,de ha szóvá teszem(vagy apa),akkor mi vagyunk a bunkó parasztok,akik nem foglalkoznak a gyerekkel.
Pedig sajnos nagyon látszik,csak anya nem veszi észre.
Ez olyankor fordul elő,ha valami történik a suliban,vagy én vagyok beteg :/
Igen,ha én vagyok a beteg,akkor hirtelen ő is beteg lesz,de biztos hogy nem tőlem kapta el,mert ilyenkor nem nagyon megyek ki a szobámból+teljesen más baja van.
Lehet ilyenkor féltékeny lesz és ő is itthon akar maradni,vagy nem tudom,de a legtöbbször akkor fordul elő,ha én is beteg vagyok.
Hagyjam rá ?Vagy beszéljek anyával,húgommal ?
Persze,most én is szívesen ráhagynám,de az hogy feleslegesen vegyen be gyógyszert az már gond.
Nem hiszem,hogy olyan jótékony hatással van az emberre,ha csak úgy bevesz valamit.
(bár próbálja elutasítani a gyógyszert,szóval...hááát igen,kamuzik a hercegnő)
Sajnos nagyon el van kényeztetve,hogy hogy sikerült azt nem tudom :D
Hátha kinövi,de ki tudja.
15l
Igen rendben van :)
Néha vannak összezördülések,de azoknak hamar vége van,és mindig kibékülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!