Szerintetek mi az, ami a testvérek kapcsolatának végleges elromlásához vezethet?
Nálunk az egyik szülőm (szándékosan nem írom) téstvérével még soha nem találkoztam. Ő is utoljára 20-21 éve. Állítólag az utcán él. De erre egy szó mindent elárul :Ital.
Nem ítélem el érte, mert nem is ismerem, de azért egy "miújság?" vagy egy "én vagyok a nagybátyád" beleférhetett volna amikor a közelben járt.
16.21.
Tudod, az "ital" előtt volt sok minden más is, ami oda vezetett. Lehet, hogy éppen testvéri nemtörődömség.
Az utcán élést nem választja senki jószántából, az biztos.
Sosem erdekeltem a tesomat, csak akkor, ha valami haszna volt belőle.
Onnantól kezdve, h viszonozni kellett volna, felém se néz.
Őszintén? Már nem is érdekel...
Nallunk a szuloi hozzaallas volt az oka.
5 evvel vagyok idosebb hugomnal.
Mivel anya sokat dolgozott, mindig volt feladatunk:mosogatas, sepregetes stb.
Ha en nem csinaltam meg, buntit kaptam. Ha a hugom, semmi nem volt belole. Ha ezt szovatettem, csak annyit mondtak, hogy en vagyok az idosebb, nekem kell peldat mutatnom a kicsinek.
Nos, nem... Arra valo a szulo. Ha valami hulyeseget csinal a gyerek, mit mond majd a szulo?? Novere/battyja rossz peldat mutat? O gyereke, nevelje fel.
Mondom ezt 32 evesen, egy 1 eves babaval.
Hugom 27 csak ilyen formailag beszelgetunk,illendosegbol. Anya meg most is jobban oda huz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!