Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mi az, ami a...

Szerintetek mi az, ami a testvérek kapcsolatának végleges elromlásához vezethet?

Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk az egyik szülőm (szándékosan nem írom) téstvérével még soha nem találkoztam. Ő is utoljára 20-21 éve. Állítólag az utcán él. De erre egy szó mindent elárul :Ital.

Nem ítélem el érte, mert nem is ismerem, de azért egy "miújság?" vagy egy "én vagyok a nagybátyád" beleférhetett volna amikor a közelben járt.

2017. febr. 14. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:

16.21.

Tudod, az "ital" előtt volt sok minden más is, ami oda vezetett. Lehet, hogy éppen testvéri nemtörődömség.

Az utcán élést nem választja senki jószántából, az biztos.

2017. febr. 14. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Sosem erdekeltem a tesomat, csak akkor, ha valami haszna volt belőle.

Onnantól kezdve, h viszonozni kellett volna, felém se néz.

Őszintén? Már nem is érdekel...

2017. febr. 19. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nallunk a szuloi hozzaallas volt az oka.

5 evvel vagyok idosebb hugomnal.

Mivel anya sokat dolgozott, mindig volt feladatunk:mosogatas, sepregetes stb.

Ha en nem csinaltam meg, buntit kaptam. Ha a hugom, semmi nem volt belole. Ha ezt szovatettem, csak annyit mondtak, hogy en vagyok az idosebb, nekem kell peldat mutatnom a kicsinek.

Nos, nem... Arra valo a szulo. Ha valami hulyeseget csinal a gyerek, mit mond majd a szulo?? Novere/battyja rossz peldat mutat? O gyereke, nevelje fel.

Mondom ezt 32 evesen, egy 1 eves babaval.

Hugom 27 csak ilyen formailag beszelgetunk,illendosegbol. Anya meg most is jobban oda huz...

2017. júl. 30. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!