Más is nehezen viselte az otthonról való végleges elköltözést?
Figyelt kérdés
Arról vám szó, hogy elég nehezen viselem, hiányoznak a családtagok meg maga a környék.
Pedig csak pár napja költöztem el....
2015. júl. 6. 16:41
1/12 anonim válasza:
Nekem csak a megszokás hiányzott, nem a családom, mert velük régen sem voltam többet mint most, de annyira ideges voltam, hogy a végén megbeszéltem magammal, hogy ez csak egy átmeneti állapot és majd visszamegyek. Tudtam, hogy ez nem igazán fog megvalósulni, de lenyugtatott és nem gondolkodtam többet. És pár hét vagy hónap után megszerettem az új helyet, addig meg jó volt biztosítéknak.
2/12 anonim válasza:
Nem álltál még készen, túl korai volt, esetleg kényszerből kellett menned... ekkor tudom elképzelni.
3/12 A kérdező kommentje:
Hosszútávon, ha gazdaságilag nézzük kifizetődő.
Mondjuk az vigasztal, hogy ha jön a baba akkor megyünk haza.
2015. júl. 6. 17:05
4/12 anonim válasza:
Egyetértek a #2-vel.
TÚl korai volt neked.
Én rettenetesen örültem, hogy önálló lehetek. Telefonálni, látogatni meg mindig lehet.
5/12 anonim válasza:
Bennem is volt egy kis honvágy, de alapjában én nagyon izgalmasnak tartottam, h külön költöztem. (ill. költöztünk férjemmel). Meg alapból úgy voltam vele, h végre a magam ura vagyok, úgy csinálok mindent ahogy akarok, senkinek semmibe nem lesz beleszólása, pedig anyukámék tökjó fejek voltak, igazán szabad kezet kaptam kamaszként is h h rendezhetem be a szobám, stb. Én úgy éreztem, hogy ez egy újabb lépés a felnőtté válás lépcsőjén. Inkább büszke voltam, h ezt is sikerült elérni.
6/12 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom/érzem, mint az 5-ös válaszoló! :)
7/12 anonim válasza:
Nem, én alig vártam!! 18 éves voltam, nagyon élveztem, hogy a magam ura lehettem végre :)
8/12 A kérdező kommentje:
Hát eddig is az voltam, mert végülis otthon külön lakrészem volt, nem szóltak bele semmibe, jó volt a kapcsolatunk.
Azért jó látni, h másoknak így bejött:D
2015. júl. 6. 17:33
9/12 anonim válasza:
Én nekem egy rémálom volt, amikor először elköltöztem, nem sokára haza is költöztem és próbáltam rendbe rakni magamban a dolgokat odabent, de nehezen ment. Most, hogy egyetemre járok és koliba lakom egy szép városban kicsit jobb, de rohadt honvágyam van még mindig. Én is azzal nyugtatom magam, hogy ez egy átmeneti állapot és haza fogok költözni, amint végzek és az otthontól nem messzi nagyvárosban fogok munkát találni. :D Ami valószínűleg így is lesz. Nekem túl jó dolgom volt/van itthon ezért volt kiba.zott nehéz és rossz. :D De azért vannak jó oldalai is, csak nehéz észrevenni annak akik nagyon kötődnek az otthonukhoz. :D 22/f. :D
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem, imádok külön élni, pedig imádom a szüleimet is, csak felnőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!