Mit csináljak ha a testvéri kivételezés idáig fajult?
Nézzétek el nekem az elírási hibákat, még mindig bőgök, és remeg a kezem. Szóval a testvérem ma erőből becsapta a szobám ajtaját, és a tükör, ami az ajtón volt letört. Elkezdtem bőgni, mert ez volt az utolsó, amit halott édesapámtól kaptam. Kétségbeesetten kapok a széttört darabok után, mikor véletlen, tényleg véletlen, higgyétek el nekem, megvágtam az ujjbegyem, nagyon kicsi vágás, csak nagyon vérzett. Anyukám pedig be jött üvöltve, hogy minek csapdosom az ajtót, idegbeteg vagyok, vagdosom magam, nem bírja ki velem, vagy én leszek öngyilkos vagy Ő, üvöltött velem, és nem bírom már, egyszerűen nem érdemlen meg őket, én legszívesebben lennék öngyilkos, de nincs erőm hozzá, gyáva idióta vagyok.
És tudom hogy miattam van, mert miért szeretlem fel az ajtóra a tükröt?
Lehet túljátszom, de ez nem az első eset, ne mtudom mit csináljak, tényleg nem bírom...
14/L
Nem bírtam szóhoz jutni, mikor meghallotta a testvérem nevét, rögtön elkezdte, hogy jaaaa, már megint Ő? a szokásos?
És nem hibáztatom a testvéremet, neki is nagy trauma volt, ott sírt a szobájában, de a tükör miatt úgy érzem nem nagyon tudok vele együttérezni.
Erre egy megoldás van, hogy befejezitek az üvöltözést meg a bőgést. Ahogy már írták előttem is, nyilván volt előzménye a dolognak, nem jókedvében csapta be tesód az ajtót.
Ne bőgj, ne hisztizz, ne vitatkozz, ne üvölts, és akkor majd a többiek is lehiggadnak.
És igen, ajtóra tükröt tenni hülyeség. Ha ráerősíted, akkor is ripityára törik, ha erővel becsapják az ajtót.
Sajnálom, hogy vannak, akik nem fogták fel.
A tükör volt az egyetlen dolog, amit még 3 évesen kaptam, mikor apa elment, azóta nem találkoztunk, két hónapja kaptuk a hírt, hogy meghalt. Szerettem volna nagy becsben tartani, hisz más emlékem nemigen akadt róla.
És az lejött, hogy azzal fenyegetőzött, hogy berak egy intézetbe, vagy hogy öngyilkos lesz? Naponta kapom meg ezeket, ezt nem bírom. Szerintem nem érzitek annak a súlyosságát, milyen, amikor egy anya a lányának azzal fenyegetőzik, hogy megöli magát MIATTAD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!