Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Aggódnom kéne a húgomért?

Aggódnom kéne a húgomért?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy viselkedik mint máskor csak csinál furcsa dolgokat. Pl egy lapot teleír egy depresszív mondattal magáról aztán mutatja, hogy na azért ült fent este. Ma meg úgy jött haza, hogy mutatja a karját, hogy ni mit csináltam, mert ideges voltam. (Volt rajta egy piros folt mert valamit odanyomott). A folt holnapra tuti elmúlik, de azért fusztrál a dolog és nem tudom hogy mit kéne tegyek.

Plusz, nem eszik meg bizonyos dolgokat, mert nem akar meghízni (145cm és 35kg szóval nem értem)

Arra gondolok, hogy talán miattam, mert régen vagdostam magam és kiderült... Most meg fogyózom, és talán ezek a dolgok befolyásolhatták, de tényleg nem tudom. Szerintetek?

11 éves a tesóm.

2017. jan. 17. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szüleid mit szólnak ehhez az egészhez? Nagyon rendes tőled, hogy testvérként segíteni szeretnél, de azért ne vedd magadra az egésznek a felelősségét 17 éves létedre. Együtt tudtok a leghathatósabban segíteni neki.

Legyetek együtt sokkal többet. Mármint az egész család. Az a legtöbb, amit adhattok egymásnak: saját magatok, az időtök. Nagyon sok időt együtt kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán előjöjjenek az igazán fontos kérdések, és akkor még mindig csak előjöttek: további nagyon sok időbe tellik, amíg sikerül végigbeszélni is őket, és akkor még mindig csak a szövegelésnél tartunk, nem a tetteknél.

Beszélj a szülőkkel!

2017. jan. 17. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:
A tesódnak és az összes unatkozó pitsa vagdosónak 2 jó, nagy hatalmas nagy saller, puff!! Majd megtanulja h mit lehet és mit nem!
2017. jan. 17. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:

3 oka lehet hogy bántsa magát:

-unatkozik és szereti a fájdalmat (vagyetek neki rajz füzetet)

-valakit nagyon utál és nem akar beírást és a helyett hogy őt üti meg magát bántsa(iskola váltás)

-és a fogyokura azért lehet mert piszkálják a suliba(az a legjobb ha bulit csaptok otthon és az összes lányt meghívjátok hogy lássátok hogy bánnik Velük)

2017. febr. 20. 22:05
 14/14 anonim válasza:
Esetleg azért, mert "féltékeny" rád. Találtál már megoldást?
2017. júl. 21. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!