Miert szol bele a parom testvere es felesege az eletunkbe?
Figyelt kérdés
Vettunk egy ps3at 40000 forintert 10 db jatekkal miutan kifizettuk a szamlakat. 130.000 forintunk maradt plusz az erzsebet es szep kartyamon van 37.000. 22 hetes terhes vagyok es le.basztak, hogy miert ezt vettuk miert nem a gyereknek valamit nem vesszuk eleg komolyan a dolgainkat. Meghogy magunkra ne koltsunk inkabb a gyereknek legyenek markas dolgai. Milliomosok, a gyerekeiknek ki van nyalva a fenekuk, a 13 eves nagylanynak okos szemuveget vettunk karacsonyra mert mar nem tudtunk mit. Kaptunk toluk babakocsit, kisagyat, gyerekulest ha lany lesz ruhakat is. Ebben a honapban kezdunk el a babanak vasarolni (jov het szombaton mert addig nem kell boltba menni) de fel voltak haborodva hogy miert mertunk magunkra is kolteni. Meg lesz ennek a gyereknek is mindene de parom tesojanak a felesegenek olyan elkepzelesei vannak... nem is ertem ezt a hulye felfogast azt hiszik nincs penzunk vagy magunkra nem kolthetunk mert jon a baba? Masnal.is igy van? Ti koltotok magatokra attol hogy van/lesz baba?2017. jan. 7. 14:31
11/17 A kérdező kommentje:
Parom baratainal jatszott ezzel mindig, most nem kellett semmit a hazhoz venni igy vettunk egy ilyet. Meg megvesszuk meg ami a babanak kell. Jovo honapban terkovet veszunk es festeket plusz a babanak a dolgait, marciusban elutazunk plusz a babanak a dolgai, aprilisban gyerekszekreny plusz a babanak a dolgai szoval van penz mindenre csak ok meg mindig azokban az evekben elnek mikor egyszer egy rovid ideig penzhiany miatt naluk lakott.
2017. jan. 7. 15:46
12/17 A kérdező kommentje:
Meg nem is hiszem hogy azert hszik hogy mondhatjak a maguket mert adtak par alap dolgot hanem mert ok teljesen masvilagot elnek. Asszonykajanak fogalma sincs arrol, hogy mashogy is lehet gyereket nevelni nem csak havi 1.5 milliobol
2017. jan. 7. 15:49
13/17 anonim válasza:
Na akkor most várom a magyarázatot, miért furcsa, hogy két felnőtt ember játékkonzolt vesz magának!
14/17 A kérdező kommentje:
Neked nincs? Nalunk minden ismerosunknek van. Sogorek, legkozelebbi baratok, anyaek. Sokszor nagyon jo esteket lehet vele csapni, hogy osszeultokes jatszotok. Kozbe vacsi, sor a fiuknak meg azoknak a lanyoknak akik nem terhesek :)
2017. jan. 7. 16:03
15/17 anonim válasza:
Van a családban (Xbox), a gyerekeknek vettük. Mi a barátainkkal beszélgetni szoktunk, ha otthonülős este van, egyébként ők is, játszani online szoktak másokkal.:-) Továbbra is a ti dolgotok, hogy mit csináltok, arra azért figyelj, hogy ha meglesz a baba, jusson rá is ideje a párodnak, ne csak a játékra.
16/17 A kérdező kommentje:
Persze! Alig varja!
2017. jan. 7. 16:34
17/17 anonim válasza:
óóó nálunk sógorom és neje amióta megszületett a gyerekük felvágósak voltak, hogy majd ha én szülök akkor ezt meg azt megértem és hiába mondtam hogy én lényegében az öcsém nevelésénél mindenben segítettem (és így csak azt nem tudom milyen szülni és szoptatni) így én jobban tudom őrá még mivár mint fordítva, akkor is monda a magáét, amit már naaaagyon unok. Legutóbb mondjuk annyira durván leállítottam, hogy azóta már nem mondogatja a szokásos szövegét csak mosolyog(igaz feszült a légkör) de ez már fél siker. Én amúgy a gyerekének adományboltból szereztem az idei karácsonyi ajándékot is(semmi baja szinte érintetlen holmik)mert minek költsek márkás holmikra egy 2 éves gyereknél ha jó hogy ha 10 percet játszik vele? Tuti ha gyerekem lesz a ruhákat és játékokat adományboltból, kínai üzletből és bolhapiacról szerzem amíg csak lehet(kivéve a cipők, gyógyszer ezeken nem lehet spórolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!