Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az normalis ha egy majdnem 18...

Az normalis ha egy majdnem 18 eves lany csak gyerek csatornakat hajlando nezni?

Figyelt kérdés
es ha meglat minket hogy normalis csatornat nezzunk akkor megkerdezi mi ez a hulyeseg??? nekem ez nem fer a fejembe hogy ennyi idosen miert nez 10-12 eves gyereknek valo csatornakat? olyan hogy valami normalis filmet nezett volna vagy barmi mast meg nem fordult elo csak a gyerekfilmet szereti, masik tesom is pont ilyen koru az is igy viselkedik csak az fiu.

2016. dec. 10. 17:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
annyi kozom van hozza, ha beteved ide egy rokon vagy ismeros es veletlen pont be van kapcsolva a tv, meg ök is csodalkoznak hogy ki nez nalunk ilyet, hisz nincs a csaladban kisgyerek, en meg mar szegyenlem ezt nagyon meg a tesoim helyett is, de am se hiszem hogy ez normalis dolog, toletek meg mit is vartam?? szinte elore lattam h ezeket fogjatok irni, van baj nalatok is.
2016. dec. 10. 23:00
 22/30 anonim ***** válasza:
97%

A csökött agyú rokonok miatt zavar?

A te korodban minden gáz. Ha meg te is ilyen begyöpösödött "tipikus magyar" akarsz lenni, akkor elkerekedett szemmel nézz meg mindenkit, aki szerinted fura. De úgy, hogy várd meg, amíg rád néznek, és kicsit rázd meg a fejed, hogy tudja, hogy TE lenézed.

Aztán menj haza, és meséld el a párodnak, és ennyi lesz az életetek. Szörnyűlködtök másokon.

2016. dec. 10. 23:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Ez az ő dolga...

Nem teljesen normális, de nem lehet mindenki az. Főleg az gond, hogy ami nem az ízlése szerint való, az neki már hülyeség.

Én pici koromtól nézek sokfélét, főleg az ismeretterjesztő természetfilmeket kedvelem, de 40 évesen is főleg animét nézek (ha épp nincs Trónok harca vagy Priest, ami egész más műfaj), és? Sajna kevés igazán jó van közte, de esti szórakozásnak sok elmegy, a legtöbb elég szép manapság s a vizualitás igen fontos számomra. Sok akciófilm bugyutább, hiába kasszasiker.

Az brutális lenne, ha rendes filmeket nem néznék, kevés animén tudok elgondolkodni s ugye, a színészi játék és sok más is hiányozna. Amúgyis sokminden érdekel, de egy ember nagyon azért ne szűküljön be. De megértem, ha valaki csak azt nézi, ami érdekli. Vagy ha vannak egyoldalúbb korszakai.

Én is kevés filmet nézek manapság, bár ezt sajnálom. Könyvet is kevesebbet olvasok, mint rég (gyerekkoromban napi 1 ment, durván nyomtam :)).

2016. dec. 10. 23:29
 24/30 anonim ***** válasza:
96%

"normális musor az akciofilmek, ismeretterjesztok, zene csatorna"

És miben normálisabb egy akciófilm? Tulajdonképpen az is csak mese habbal, csak felnőtteknek :D Ismeretterjesztő filmek jelentős része szintén olyan, hogy a célközönsége a végletekig egyszerű ember, és ami igazán érdekel, annak neten sokkal alaposabban utána tudok nézni. Zene csatornákkal meg például világéletemben úgy voltam, hogy hallgatni akarom, nem nézni.

Na meg most ha valaki átkapcsol a Cartoon Networkről a Discoveryre akkor változik bármi? Más ember lesz tőle? Hát nem.

2016. dec. 11. 00:17
 25/30 anonim ***** válasza:
96%

"en meg mar szegyenlem ezt nagyon"

Továbbra sem értem, mi szégyellni való is van rajta. Tipikus ha nincs probléma akkor generálok egyet ember vagy.

2016. dec. 11. 00:18
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
A rokonaid is megérik a pénzüket, ha azon csámcsognak, hogy ki mivel hülyíti magát egy üveglapot bámulva.
2016. dec. 11. 00:48
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg retardált, pszchiátert neki.
2016. dec. 11. 13:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha a Teletabikat nézi, akkor valószínűleg valami baj van, de ha pl. a Steven Universe-t, akkor nem.
2016. dec. 12. 22:48
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha az szórakoztatja, nézze

én is nézeket meséket, sorozatokat, pedig elmútam 40

tudod, felnőtt vagyok, eldöntöm

2020. máj. 13. 13:17
 30/30 anonim ***** válasza:
arról nem beszélve, hogy gyerekcsatornán kevesebb a reklám, nincs egy epoizódon belül 3 reklámblokk. mit nézzen? filmeket 10 perces megszakítássokkal? vagy hiradót? vagy maunika showt? ma egy normális tizenéves tvn is max youtube-ozik, HBOGO-t vagy Netflixet néz. Ott pedig azt, amit ő akar, és nem ami éppen műsoron van.
2020. máj. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!