Az normalis ha egy majdnem 18 eves lany csak gyerek csatornakat hajlando nezni?
A csökött agyú rokonok miatt zavar?
A te korodban minden gáz. Ha meg te is ilyen begyöpösödött "tipikus magyar" akarsz lenni, akkor elkerekedett szemmel nézz meg mindenkit, aki szerinted fura. De úgy, hogy várd meg, amíg rád néznek, és kicsit rázd meg a fejed, hogy tudja, hogy TE lenézed.
Aztán menj haza, és meséld el a párodnak, és ennyi lesz az életetek. Szörnyűlködtök másokon.
Ez az ő dolga...
Nem teljesen normális, de nem lehet mindenki az. Főleg az gond, hogy ami nem az ízlése szerint való, az neki már hülyeség.
Én pici koromtól nézek sokfélét, főleg az ismeretterjesztő természetfilmeket kedvelem, de 40 évesen is főleg animét nézek (ha épp nincs Trónok harca vagy Priest, ami egész más műfaj), és? Sajna kevés igazán jó van közte, de esti szórakozásnak sok elmegy, a legtöbb elég szép manapság s a vizualitás igen fontos számomra. Sok akciófilm bugyutább, hiába kasszasiker.
Az brutális lenne, ha rendes filmeket nem néznék, kevés animén tudok elgondolkodni s ugye, a színészi játék és sok más is hiányozna. Amúgyis sokminden érdekel, de egy ember nagyon azért ne szűküljön be. De megértem, ha valaki csak azt nézi, ami érdekli. Vagy ha vannak egyoldalúbb korszakai.
Én is kevés filmet nézek manapság, bár ezt sajnálom. Könyvet is kevesebbet olvasok, mint rég (gyerekkoromban napi 1 ment, durván nyomtam :)).
"normális musor az akciofilmek, ismeretterjesztok, zene csatorna"
És miben normálisabb egy akciófilm? Tulajdonképpen az is csak mese habbal, csak felnőtteknek :D Ismeretterjesztő filmek jelentős része szintén olyan, hogy a célközönsége a végletekig egyszerű ember, és ami igazán érdekel, annak neten sokkal alaposabban utána tudok nézni. Zene csatornákkal meg például világéletemben úgy voltam, hogy hallgatni akarom, nem nézni.
Na meg most ha valaki átkapcsol a Cartoon Networkről a Discoveryre akkor változik bármi? Más ember lesz tőle? Hát nem.
"en meg mar szegyenlem ezt nagyon"
Továbbra sem értem, mi szégyellni való is van rajta. Tipikus ha nincs probléma akkor generálok egyet ember vagy.
Ha az szórakoztatja, nézze
én is nézeket meséket, sorozatokat, pedig elmútam 40
tudod, felnőtt vagyok, eldöntöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!