Az normalis ha egy majdnem 18 eves lany csak gyerek csatornakat hajlando nezni?
Azért ne tagadjuk egy fárasztó nap után egy Scooby doo elég vonzó alternatíva tud lenni. Pláne a jelenlegi műsorok idején.
Amugy nekem is volt 14-19korom-ig amikor sok mesét néztem...de azért mást is.
Most közel a 32höz is szoktam nézni igazi retró alkotásokat.
Szoval nem gáz,ha kinövi. Ha nem növi akkor valami defi van.
Nem fura. Én is sokat nézek 29 éves nőként. Pl a Foster's Home-ban olyan viccek vannak, amiket nem hiszem, hogy egy kicsi megért.
Nem azért, mert durva, csak mert kell hozzá "háttér". Pl ez azért vicces, mert a Keresztapában is ez van, ez most egy Gyűrűk Ura utalás. Hallottam már olyat mesében hogy "I'll have what she's having.", ami a When Harry Met Sally-ből idézet, amikor Meg Ryan eljátssza az étteremben az orgazmust.
Animációs filmek is tele vannak ilyenekkel.
De Harry Pottert is elolvasom 476x-ra. Közben befizetem a számlákat, eltartom magam, és most is CNN-en várom a híreket.
Nincs köze ehhez semminek.
Én is szívesen nézek régi rajzfilmeket néha, ha rámtör a nosztalgia. De ha már rajzfilm, akkor inkább a felnőtteknek szólók vannak előnyben. Gondolom, a kérdésben említett lány se Dóra a Felfedezőt néz 0-24-ben.
Amúgy mi zárja ki, hogy nem néz "normális" filmeket, sorozatokat? (A normális ebből a szempontból egyébként teljesen relatív, mindenkinek a saját ízlése az.) Én évek óta nem nézek TV-t, de a műsorok nagy része már akkor is értelmetlen baromság volt, ez tudtommal azóta sem javult. Filmeket, sorozatokat inkább online nézek, mivel a Netflix korában legalább nincs minden 10 percben reklámblokk, amik összesítve több időt vesznek el az egész műsorból, mint maga a film/epizód.
Azt se felejtsd el, hogy amit te normálisnak tartasz, lehet, hogy neki nem tetszik. Nem mindenki az akciófilmeket, ismeretterjesztőket és zenecsatornákat szereti, és nem is kell. Nem egyforma az ízlésetek, emiatt nem kell elítélni a másikat.
Mégis mi a frász közöd van hozzá, hogy mit néz? :D Komolyan, mit tudna mást nézni? 15 éves, kétes eredetű és valóságtartalmú "dokumentumfilmeket"? Ezerszer leadott filmeket, amiknek a játékidejét kétszeresére nyújtják reklámokkal? Éjjel-nappal baromságot? Egy idióta, gagyi "vetélkedőt"?
Én már önmagában a tényen is meglepődök, hogy egy 18 éves, aki hozzáfér az internethez miért néz tévét, de ha ő ezt akarja akkor hajrá, az biztos hogy nem rosszabb mint amit te nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!