Az normalis ha egy majdnem 18 eves lany csak gyerek csatornakat hajlando nezni?
Figyelt kérdés
es ha meglat minket hogy normalis csatornat nezzunk akkor megkerdezi mi ez a hulyeseg??? nekem ez nem fer a fejembe hogy ennyi idosen miert nez 10-12 eves gyereknek valo csatornakat? olyan hogy valami normalis filmet nezett volna vagy barmi mast meg nem fordult elo csak a gyerekfilmet szereti, masik tesom is pont ilyen koru az is igy viselkedik csak az fiu.2016. dec. 10. 17:26
1/30 anonim válasza:
Ha CSAK IS KIZÁRÓLAG azt nézi, az már gáz. En 12 vagyok, néha csak ugy a régi szep emlékek kedvéért bekapcsolom a Scooby-doo-t, de hogy egész nap azt nézzem, ahhoz nem fűnik a fogam.
Beszéltél mar vele arról, hogy mi az oka, hogy csak azokat a csatornákat nézi? Vagy arról, hogy miért nem akar felnőtteknek való csatornát nézni?
2/30 anonim válasza:
Nem a te dolgod, hogy mit néz a tévében.
3/30 A kérdező kommentje:
igen szerinte az a normalis es minden mas hulyeseg, fiu tesom detto ugyanaz ö is ennyi idos ö is csak gyerek csatornakat nez
2016. dec. 10. 17:43
4/30 anonim válasza:
A csatornák 99%-a szemét, szerintem inkább gyerekcsatonát nézzen mint Valóvilágot meg éjjel nappalt.
5/30 anonim válasza:
Nem normális. Nem akar felnőni, menekül valami elől, retardált - az okot nem ismerjük. Legalább normális irodalmat olvas? mert akkor nem vészes.
6/30 anonim válasza:
Normális. Ezer meg egy oka lehet, a szociális problémáktól a későn érésig, nem kell egyből elmebetegnek meg retardáltnak titulálni.
7/30 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond.
Én azt mondom, hogy amíg fő műsoridőben b..szós-szopós valóvilág megy, meg Győzike cigánykodásaira van igény, addig én is szívesebben nézek meséket.
8/30 anonim válasza:
Azért kiváncsi lennék, neked mi a "normális" műsor kedves kérdező. mert a b+zdmegelős, Kurvulós valóságsós szarok, meg a kétszáz részen át nyivákolós sorozatok szerintem nem azok.
9/30 anonim válasza:
Jobb mintha a durvaságokat nézné,talán talál benne fantáziát.
10/30 anonim válasza:
A barátnőm 26 évesen is a mesecsatornákat nézi mindig. A Scooby-Doo a kedvence, de bármi leköti, ami egy 6 évest is. Szerintem nem százas szegénykém, de a célnak megfelel. :D
A barátnőm már ilyen marad, de a tesód hátha kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!