Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szzerintetek sok ha 4en...

Szzerintetek sok ha 4en vagyunk testvérek?

Figyelt kérdés
Jól élünk van egy 24éves bátyjám én vagyok 13 éves van egy 3 éves hugom és egy 1éves hugom
2016. nov. 29. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem sok. Én egyke vagyok, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen családban felnőni. Barátnőmék meg öten vannak testvérek, és neki az én egykeségem fura. Relatív. Több mint az átlag, de ha jól éltek, akkor jó.
2016. nov. 30. 13:41
 12/22 anonim válasza:
78%

Mi is négyen vagyunk testvérek és egyáltalán nem érzem soknak.Mondjuk én vagyok egyedül lány a három fiú mellett^^" de már csak két tesómmal élek együtt mert a legidősebb bátyám már elköltözött.

20/L

2016. nov. 30. 13:51
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

Egyáltalán nem sok.

Sőt, igazából nem is testvérek azok, akik közötttöbb, mint 20 év a különbség. Még azok sem, ahol 11.

Ti igazából két egyke vagytok, meg a két legkisebb, akik ketten testvérek.

2016. nov. 30. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
13-as, ugye tudod, mit jelent az, hogy testvér?
2016. nov. 30. 18:06
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

18.06.

Volt 11 év korkülönbséggel testvéred?

És az osztálytársaidnak volt 1-2-3-4-5 éb különbséggel testvére?

Szerinted ugyanaz?

Szerintem a testvért nem jogi értelemben, közös apa-anya-háztartás szempontjából kérdezte a kérdező, hanem a testvérek szempontjából. "Jól élnek" különben.

2016. nov. 30. 21:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Barátaim is vannak tizenévvel idősebbek, akkor a jóval idősebb testvéremet miért ne szerethetném úgy, ahogy a kortársamat?
2016. nov. 30. 22:13
 17/22 anonim ***** válasza:

A testvérség nem csak a szeretetről szól. A jóval idősebb testvér inkább már felelősséggel szereti a jóval fiatalabbat, mintha a szülője lenne. Nem felhőtlenül, egyenrangúan.

Mást mondanál, ha tapasztalnád, az biztos.

2016. nov. 30. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:
De kit érdekel, hogy hogy szereti? Te sem úgy szereted a kisöcsédet, ahogy ő téged, de attól még a testvéred...
2016. nov. 30. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:

"Szzerintetek sok ha 4en vagyunk testvérek?"

A kérdés egyértelmű, nem is tudom, hogy lehet másképp magyarázni?

Nem az a kérdés, hogy "Szerintetek sok a korkülönbség a 4testvér között?"

2016. dec. 1. 10:32
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem, a kérdés nem egyértelmű.

Mert különböző szempontokból lehet nézni. Amikből kifejezetten az életkort emelte ki.

Nem azt emelte ki, hogy egy házuk van csak, vagy házuk is több van, stb. azaz van mit elosztani örökségnek, mondjuk. Négyfelé, ha nem csalnak.

Ha az életkorokat fontosnak tartotta, akkor lényeges, nem?

2016. dec. 1. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!