Miért nem vagyunk jó testvérek?
Figyelt kérdés
A hugom (19) és én(20) nem vagyunk jó testvérek. Emlékszem, gyerekkorubkban még megvolt az a testvériesség, de ahogy kamaszodtunk elmúlt. Gyakran veszekedtünk, téptük egymást lány létünkre. Mostanra ez elmúlt, bár veszekefni szoktunk. Viszont nem tudunk egymásról semmit, semmit nem beszélünk meg. Szülinapkor odabökünk egy boldogszülinapot, de se ölelés, se puszi. Soha nem öleltük meg egymást. Nem mondjuk, hogy köszönöm, nem kérdezzük meg, hogy hogy van a másik, nincs jó reggelt, jó éjt, vigyázz magadra. Nem is tudunk miről beszélgetni. Viszont a testvéri szeretet részemről megvan, féltem, aggódom, de nem tudom kimutatni sehogysem. Anyukám felé valahogy jobban ki tudom mutatni, pl megölelem,vagy megpuszilom. Viszont a hugom felé sem mutat ki semmi ilyesmit, legalábbis én nem vettem észre. Valakivel van hasonló? Talán a kis korkülönbség okozza?2016. aug. 4. 14:29
1/2 anonim válasza:
Nem kell gondot csinálni belőle. Két teljesen különböző személyiség vagytok, egyikőtöknek sem a másik a leginkább vonzó partner. Mi ugyanígy vagyunk az öcsémmel már 68 éve. Külsőre is, belső tulajdonságokat tekintve is erősen eltérők.
2/2 Bockes válasza:
Lehet, hogy neki most jó ez így. A felnőtt tesó-kapcsolat szerintem más, mint a gyerek. Azt ne várd vissza. De cserébe a gyerekkori élmények jó alapozók. Néha ha nincs mit írnom a tesómnak, csak úgy írok neki valami "hülyeséget" ami a gyerekkorunkban volt. Vagy küldök egy pl. Dexter laboratórium mese zenét. Vagy valamit. Mi is inkább akkor beszélünk ha gond van, mert mi is a gyerekkorunktól függetlenül mások vagyunk. De tartjuk a kapcsolatot,számíthatunk egymásra, és szerintem ezennel "jótesók" is vagyunk.
23 /f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!