Mas csaladokban is szoktak verekedni a testverek? Titeket nem furdal a lelkiismeret amiert megvertetek a kusebb tesotokat?
En is lány vagyok, egy húgom van.
Persze mi is szoktunk verekedni, es egy kicsi lelkiismeretfurdalásom van ha tudom hogy túl messzire mentem, de ettől még mellette állok akármi van, és a leghosszabb idő ameddig merges ram az 2 perc.
Én megverhetem a testvérem? Igen.
Más megverheti a testvérem? Nem.
Ennyi a tesóbunyó lényege.
Nekem unokatesóm 4 évvel volt fiatalabb és volt egy korszaka olyan 12-13 körül hogy ő az "alfahím" és odajött így random hogy "te hülye qrva" nos a következő 1 évben két dolgot tanult meg 1. nem éri meg beszólni és 2 a szőnyeg nem finom. Miután rájött hogy nem ő fingja a passzátszelet azóta jóban vagyunk, semmi gond.
Öcsémet is megajándékoztam pár nevelő célzatú pfonnal mikor kicsiként harapott aztán nagyobbként úgy beszélt velünk (anyával, apával és velem) mint a xarral amit a csizmájáról vakart le. Ő mondjuk nem mert verekedni mert hamar leesett neki hogy mivel 10 évvel fiatalabb nem vagyunk egy súlycsoport.
Unokatesóeim 3-an vannak fiúk, a legnagyobb (akit aztán én is kicsit "megneveltem" és a legkisebb sokat nyúzták egymást de hát gyerekek, nem vesszük komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!