Mit tegyek ha kistesóm születik?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és kistestvérem fog születni. Anyum most 4 hónapos terhes. Amikor ezt bejelentette nem sírtam meg dühöngtem, inkább csak félig örültem, félig sírtam, és remegtem. Mit tehetnék hogy segítsek anyukámnak a babával kapcsolatban, illetve hogyan győzzem meg magam, hogy nem lesz semmi baj? Mert jelenleg tanulni/koncentrálni is alig tudok. A válaszokat előre is köszönöm! :)2016. nov. 16. 16:28
1/12 Andizsuzsi válasza:
Miért kellene bármit is tenned?
2/12 anonim válasza:
szerintem nem kell tenned semmit.azt a gyereket maguknak szülik,az ő feladatuk ellátni. nyilván segíts kicsit többet majd ha érkezik, de olyan különös dolgot nem kell tenned.
4/12 anonim válasza:
Miért lenne baj? Mitől tartasz pontosan? Talán nem egészséges anyukád? Ha nem beteg feleslegesen parázol. Abból a korból kinőttél hogy féltékenykedj a kicsire, úgyhogy nem hiszem hogy maga a baba aggasztana téged.
5/12 anonim válasza:
Szeresd. Mindösszesen ennyi a "dolgod".
7/12 BlackSword válasza:
Inkább örülnél neki... Szépen el is tereli rólad a figyelmet... és pont a legjobbkor...
8/12 anonim válasza:
Mi baj lenne? Ha nem lesz több teendőd a testvéreddel, mint amennyi belefér az idődbe a tanulás, pihenés és kikapcsolódás mellett, akkor nincs miért aggódnod. A szüleid felelőssége lesz a gyerek. Egyelőre csak barátkozz a gondolattal, ne képzelj bele semmit fölöslegesen.
9/12 anonim válasza:
Mi baj lenne?
Szeresd, érdeklődj anyukádnál a kisbabánál, hogy minden rendben van-e vele, menjetek el együtt babacuccokat venni pl. :)
10/12 Metionin válasza:
Keress egy jó helyet, ahová elmehetsz tanulni ha otthon üvölt majd a kicsi, valamint éjszakára füldugót.
A kistesót anyukádék vállalták, szóval neked semmilyen kötelességed nincs vele kapcsolaban. De ha örülsz neki, akkor menj anyukáddal vásárolni a babának, később elmehetsz vele ultrahangra, segíthetsz előkészíteni majd a szobáját stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!