Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, hogy a legjobba...

Mit csináljak, hogy a legjobban jöjjek ki az esetből? (SOS)?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Gyors segítséget szeretnék kérni. ELég rémesen fog látszódni az eset, de higyjétek el ezek átlagosnak számítanak a családunkban. De most sokkal rosszabb történt. Na de gyorsan leírom, tehát ma péntek van, nekem kellett hazahoznom 6 éves húgomat az iskolából, mert anyám iskolába volt és apám dolgozott. Beteg is vagyok, így csak fél óránként tudtam kimenni megnézni mit csinált. És úgy 5 óra fele, miután visszafeküdtem, megfogta anyukám 100 ezer forintos sminkkészletét és szétdobálta, kidobálta és az összes csillámport az arcára és kezére ragasztotta ilyen shiftes ragasztóval. AZ egész fürdőszoba vízben állt és csillámporos volt, róla is porlott mint az állat. Nem szólt hogy éhes és a konyhába szerte-széjjel minden kajás és kólás volt. Én meg nem tudtam mit kezdeni magammal és beájultam az egyik székre ijedtemben :\ Fél órája hazajött anyám és apám és most sír anyám de mint akit ölnek és apámmal ordítozik, hogy miért nem jöttél haza hamarabb (ötkor bejelntette, hogy hazajön de elfelejtette, hogy fel akar mondani és bement Pestre emiatt, így friss kaja se volt itthon, csak 3 napos kenyér, stb.). Most meg én kapom az áldást, hogy miért nem mentem ki fél óránál sűrűbben figyelni, meg fél óra alatt nem tud ilyet. Apám is üvöltözik, hogy mi ez a család, stb, ki van idegileg. Mit mondjak, vagy mit csináljak így erősen megfázva hogy jól jöjjek ki belőle. Csak mégrosszabbul vagyok attól, hogy üvöltöznek velem megy egymással és már sírhatnékom van :frowning: 16/f

2016. szept. 30. 20:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
63%
#13 nemtom... apám tisztességes vállalkozó de mivel házhoz megy mert számítógépet szerel, délelőtt elvégzi a kijárós melót, begyűjti a javítandó gépeket, fél 1-kor hazaviszi öcsémet és otthon szerelget és jééééé, bejelentett tisztességes ember aki jól tudja szervezni a napját, de tudom neked ezt nehéz elképzelni.
2016. okt. 2. 21:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit talán off, de: nekem is lehet, hogy a sminkjeim közel 100 000 Ft-ot érnek. Estée Lauder alapozó, egy jobb spirál, kontúrkészlet stb. Mindig kuponozok, meg ugye nekem egy alapozó is kitart 2 évet. Így már nem olyan sok (nekem legalább is).

Az én húgom 8 éves és ő imádott a cuccaimban turkálni titokban, mikor hazamentem. Direkt eltettem, az értékesebbeket, saját hibámból tanulva. Egyszer pl. bementek a barátnőjével még kisebb korukban a szobámba és felbonttak egy ajéndékcsomagot, amit ajándékba szántam. Megették az összes csokit.

Persze, ekkor 4 éves volt, ha jól emlékszem, szerintem 6 évesen már nem jutott volna eszébe ilyen szintű "pusztítás", de ugye minden gyerek más.

A szüleidnek kéne nevelni a húgodat és nem a te nyakadba sózni, mikor beteg vagy.

2016. okt. 3. 16:30
 23/23 anonim ***** válasza:
34%
te a szobádban voltál, akkor hugodat miért nem oda tetted magad mellé, etetés itatás eszedbe juthatott volna na nem akartalak letolni de azért ismerheted hugod hogy müködik..
2016. okt. 5. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!