Mit csináljak, hogy a legjobban jöjjek ki az esetből? (SOS)?
Kicsit talán off, de: nekem is lehet, hogy a sminkjeim közel 100 000 Ft-ot érnek. Estée Lauder alapozó, egy jobb spirál, kontúrkészlet stb. Mindig kuponozok, meg ugye nekem egy alapozó is kitart 2 évet. Így már nem olyan sok (nekem legalább is).
Az én húgom 8 éves és ő imádott a cuccaimban turkálni titokban, mikor hazamentem. Direkt eltettem, az értékesebbeket, saját hibámból tanulva. Egyszer pl. bementek a barátnőjével még kisebb korukban a szobámba és felbonttak egy ajéndékcsomagot, amit ajándékba szántam. Megették az összes csokit.
Persze, ekkor 4 éves volt, ha jól emlékszem, szerintem 6 évesen már nem jutott volna eszébe ilyen szintű "pusztítás", de ugye minden gyerek más.
A szüleidnek kéne nevelni a húgodat és nem a te nyakadba sózni, mikor beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!