Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, hogy a legjobba...

Mit csináljak, hogy a legjobban jöjjek ki az esetből? (SOS)?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Gyors segítséget szeretnék kérni. ELég rémesen fog látszódni az eset, de higyjétek el ezek átlagosnak számítanak a családunkban. De most sokkal rosszabb történt. Na de gyorsan leírom, tehát ma péntek van, nekem kellett hazahoznom 6 éves húgomat az iskolából, mert anyám iskolába volt és apám dolgozott. Beteg is vagyok, így csak fél óránként tudtam kimenni megnézni mit csinált. És úgy 5 óra fele, miután visszafeküdtem, megfogta anyukám 100 ezer forintos sminkkészletét és szétdobálta, kidobálta és az összes csillámport az arcára és kezére ragasztotta ilyen shiftes ragasztóval. AZ egész fürdőszoba vízben állt és csillámporos volt, róla is porlott mint az állat. Nem szólt hogy éhes és a konyhába szerte-széjjel minden kajás és kólás volt. Én meg nem tudtam mit kezdeni magammal és beájultam az egyik székre ijedtemben :\ Fél órája hazajött anyám és apám és most sír anyám de mint akit ölnek és apámmal ordítozik, hogy miért nem jöttél haza hamarabb (ötkor bejelntette, hogy hazajön de elfelejtette, hogy fel akar mondani és bement Pestre emiatt, így friss kaja se volt itthon, csak 3 napos kenyér, stb.). Most meg én kapom az áldást, hogy miért nem mentem ki fél óránál sűrűbben figyelni, meg fél óra alatt nem tud ilyet. Apám is üvöltözik, hogy mi ez a család, stb, ki van idegileg. Mit mondjak, vagy mit csináljak így erősen megfázva hogy jól jöjjek ki belőle. Csak mégrosszabbul vagyok attól, hogy üvöltöznek velem megy egymással és már sírhatnékom van :frowning: 16/f

2016. szept. 30. 20:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

"Egy 6 éves, elsős gyerek délután négyig napköziben van"

Nem mindenki jár napközibe. Én például nem voltam egy napot sem.

2016. szept. 30. 21:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Felnöttek rájöttek , h milyen nehéz is a gyereknevelés.

Nem volna szabad kiabáljanak mint a gorillák a gyerekek elött , hanem leülni es megtárgyalni szeretettel a dolgokat , nem olyan stilusban h 4 en ezerfelé szaladnának ....

2016. szept. 30. 21:40
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
11#: Ja, akiknek a szülei nem dolgoznak, csak a minimálbérre bejelentett feketemunkából élnek vagy a segílyt veszik fel, az nem is. De becsületesen dolgozó emberek nem érnek rá ebéd után elmenni a gyerekért és otthon pesztrálni...
2016. szept. 30. 21:40
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is vannak drága sminkcuccaim, mondjuk gyerekem még nincs. De ha a lányom tönkretenné a púdereimet nem azokért sírnék (törtötten is használhatóak) inkább elgondolkodnék azon hogy következő alkalommal a lakást fogja felgyújtani?! Akkor nem lesz hol laknunk.. Legföképp nem egy beteg gyereket bäsztatnék..
2016. szept. 30. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

Ha a becsuletesen dolgozó emberek nem érnek rá kivenni a gyereket a napköziböl es pesztrálni , akkor a nagy gyereknek ne szüljenek ! Tegyen lakatot a nemiszervere, ha ennyit bir biztositani !

Nem kötelezö hazifeladat a 2 gyerek legyártása!

A masik meg h ha a sminkcuccot magárakeni es jatszik vele , nem jelenti azt , h legközelebb a hazat gyujtja fel !

Kislany , szereti a csillamport , ettöl nem potentialis bunözö , nincs mit büntetni azert

2016. szept. 30. 21:51
 16/23 anonim ***** válasza:
A szüleid sakálok, hogy így üvöltenek veled, de azért ránézhettél volna sűrűbben a kis klambóra. Eltoltátok mindahányan, na.
2016. szept. 30. 22:54
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

"De becsületesen dolgozó emberek nem érnek rá ebéd után elmenni a gyerekért és otthon pesztrálni..."

Én ráérek.

2016. okt. 1. 07:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás. A szüleid neveljék meg a tesót és felügyeletnek meg máskor hívjon bébicsőszt. Ne rád sózza, főleg nem, ha beteg vagy.
2016. okt. 1. 07:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim dolgoztak, csak a mi időnkben még kicsit lazábbak voltak azzal kapcsolatban, hogy mikor tud önállóan hazamenni egy gyerek. Meg nagyobb testvéreim is voltak, nem voltam egyedül. De azért szívből köszönöm a feltételezést a szüleim nevében is, akik keményen végigdolgozták az életüket.
2016. okt. 1. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"meg fél óra alatt nem tud ilyet"

Hehehe... anyád se ismeri a gyerekeket, amit itt leírtál egy aktívabb gyereknek 5-10 percébe kerül :D

2016. okt. 2. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!