Mit csináljak, hogy a legjobban jöjjek ki az esetből? (SOS)?
"Egy 6 éves, elsős gyerek délután négyig napköziben van"
Nem mindenki jár napközibe. Én például nem voltam egy napot sem.
Felnöttek rájöttek , h milyen nehéz is a gyereknevelés.
Nem volna szabad kiabáljanak mint a gorillák a gyerekek elött , hanem leülni es megtárgyalni szeretettel a dolgokat , nem olyan stilusban h 4 en ezerfelé szaladnának ....
Ha a becsuletesen dolgozó emberek nem érnek rá kivenni a gyereket a napköziböl es pesztrálni , akkor a nagy gyereknek ne szüljenek ! Tegyen lakatot a nemiszervere, ha ennyit bir biztositani !
Nem kötelezö hazifeladat a 2 gyerek legyártása!
A masik meg h ha a sminkcuccot magárakeni es jatszik vele , nem jelenti azt , h legközelebb a hazat gyujtja fel !
Kislany , szereti a csillamport , ettöl nem potentialis bunözö , nincs mit büntetni azert
"De becsületesen dolgozó emberek nem érnek rá ebéd után elmenni a gyerekért és otthon pesztrálni..."
Én ráérek.
"meg fél óra alatt nem tud ilyet"
Hehehe... anyád se ismeri a gyerekeket, amit itt leírtál egy aktívabb gyereknek 5-10 percébe kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!