Utálhat a húgom?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptemberben Budapesten kezdtem egyetemen tanulni. Azóta ritkán vagyok otthon. Nem sűrűn találkozunk.

A múltéhen esküvőn voltunk a családdal. A vacsora után megkérdeztem tőle jön-e velem táncolni, nemet mondott. Csodálkoztam rajta, hogy nemet mondott, mert régebben ha hülyéskedtem akkor ő is be szált. Később újra próbálkoztam, akkor is nemet mondott. Harmadszorra már úgy mentem oda, hogy mondtam neki, hogy mutassa kezét , gyorsan megfogtam és húztam táncolni, ezzel így sikerült rávennem. Táncolás közben kérdeztem tőle, hogy mit szokott csinálni amikor én nem vagyok otthon, erre azt válaszolta, hogy ugyanazt amit máskor. Nem nagyon beszélt, úgy kellet kifaggatnom. A beszélgetésünknek azzal lett vég, hogy vége lett a dalnak és elment, vissza leült az asztalhoz.

Nem tudom, hogy megbeszéljem-e vele ezt vagy kérdezzem meg tőle, hogy mi a baj vagy hagyjam rá az egészet és ő majd elintézi egyedül, nem tudom.

2016. aug. 31. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Eltávolodtatok, ennyi.
2016. aug. 31. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy rossz kedve volt, vagy feszült volt az esküvő miatt nem? Én sem érzem jól magam sok ember között legtöbbször. Vagy csak tetszett valaki neki és nem akart leégni előtte hogy bénázik :) nem biztos, hogy miattad volt ilyen!
2016. aug. 31. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
hány éves..? lehet hogy csak most van a szokásos tini korszakban amikor semmihez sincs kedve
2016. aug. 31. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Rossz kedv, menses, bármi lehet. Ennyi alapján korao megelőlegezni, hogy utál:)
2016. aug. 31. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha utálna nem ment volna veled. Én se táncolnak egy erőszakoskodóval.
2016. aug. 31. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves?
2016. aug. 31. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Ennyiből még nem kell arra következtetni, hogy utál. Lehet, hogy csak rossz kedve volt, vagy volt épp valami problémája. Ha kérdezed, hogy veled van-e baja és nem akarja elmondani, hagyd rá, majd előáll vele magától, ha akar.
2016. aug. 31. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen viszonyban voltatok. Ha jó testvérek voltatok, sokmindent meg tudtatok beszélni, akár kisebb-nagyobb magánügyeket, azóta pedig ez háttérbeszorult, akkor ez lehet ok, hogy nem volt kedve táncolni. Vagyis, semmilyen közös programhoz nem volt kedve veled, mert valóban eltávolodtatok egymástól. Ha tényleg jó volt a kapcsolatotok, akkor gondolkodj el ezen, hogy mennyire változott meg 1 év alatt és kérdezz rá! Hátha még nem késő és tudtok ugyanolyan jó tesók lenni.
2016. aug. 31. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!