Utálhat a húgom?
Tavaly szeptemberben Budapesten kezdtem egyetemen tanulni. Azóta ritkán vagyok otthon. Nem sűrűn találkozunk.
A múltéhen esküvőn voltunk a családdal. A vacsora után megkérdeztem tőle jön-e velem táncolni, nemet mondott. Csodálkoztam rajta, hogy nemet mondott, mert régebben ha hülyéskedtem akkor ő is be szált. Később újra próbálkoztam, akkor is nemet mondott. Harmadszorra már úgy mentem oda, hogy mondtam neki, hogy mutassa kezét , gyorsan megfogtam és húztam táncolni, ezzel így sikerült rávennem. Táncolás közben kérdeztem tőle, hogy mit szokott csinálni amikor én nem vagyok otthon, erre azt válaszolta, hogy ugyanazt amit máskor. Nem nagyon beszélt, úgy kellet kifaggatnom. A beszélgetésünknek azzal lett vég, hogy vége lett a dalnak és elment, vissza leült az asztalhoz.
Nem tudom, hogy megbeszéljem-e vele ezt vagy kérdezzem meg tőle, hogy mi a baj vagy hagyjam rá az egészet és ő majd elintézi egyedül, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!