Az öcsém beleszeretett a csajomba! Mi legyen?
Figyelt kérdés
Anyuék elvonultak a szobájukba, hogy kettesben tudjuk megnézni a filmet. Persze az öcsémnek kellett valami a konyhából! Mikor harmadszorra játszotta el, szándékosan elkezdtünk smacizni, hogy vegye a lapot. Erre ő gyorsan kérdezett tőlem valamit. Leesett, hogy nem bosszantani jött ki, hanem mert féltékeny. Miután mi végeztünk a filmel, hazakísertem a barátnőmet. Otthon megkérdeztem tőle, hogy ,,Mi volt ez?!" Erre azt felelte, hogy beleszeretett.2016. aug. 27. 01:17
11/20 anonim válasza:
Te aztán lazán tárgyként kezeled a barátnődet, gratulálok. :D
13/20 anonim válasza:
legyél jó testvér és dobd be a közösbe a gádzsit
14/20 anonim válasza:
Jobb esély nincs hogy bedugjátok 2 lyukát a 3-ból.
15/20 anonim válasza:
verd meg a kis pocsost akkor majd megtanulja, engem is vert a batyam ilyen korban es semmi bajom nem lett (azota tudom a rendet):D
16/20 anonim válasza:
Dehogy szeretett bele, csak tele van hormonnal és most csak ciciket meg seggeket lát. Szerintem beszélgess el vele, de ne lekezelően.
17/20 Andizsuzsi válasza:
"Add" neki. Ő legalább szereti. Te meg majd leveszel a lábáról egy másikat.
18/20 anonim válasza:
Jaj, most mit vagytok úgy oda a szóhasználattól, nyilván nem a szó szoros értelmében gondolta. xD
Egyébként kérdező, kb. semmi. 14 éves, tombolnak a hormonok, ez nem szerelem, csak azt hiszi. Az, hogy ezt az arcodba tudta mondani, nekem azt sugallja, hogy tényleg jó testvérek vagytok -> nem szándékozik "lecsapni a kezedről" a barátnődet. :D Ergo nem kell semmit sem tenned, egyszerűen megvárjátok, amíg elmúlik a "szerelem", és kész.
Talán annyi, hogy érdemes lenne elmondani a lánynak, hogy oda tudjon figyelni, nehogy "túl közvetlen" legyen az öcséddel.
19/20 anonim válasza:
Szerintem se szerelmes belé, csak a hormonok miatt azt hiszi. 1-2 hét vagy lehet annyi se és valószínűleg már másik lányra fog vágyni.
20/20 anonim válasza:
Csajod lesz még sok, öcséd csak egy van. Ha átengeded neki, egész életében hálás lesz neked és mindenkinek elmondja hogy milyen rendes bátyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!