Valaki már beleszeretett a másodunokatestvérébe? Ha igen akkor ez mennyire gáz?
Én nem voltam így, de semennyire sem gáz. Össze is házasodhattok, gyerekvállalásnál nem kell semmi plusz kockázattól tartanotok.
Az más kérdés, hogy manapság, a mai modern (?), felvilágosult (hahaha!!!) világban vannak olyan idióta, prűd emberek (itt a GYK-n is), akik ezt betegesnek tartják és fújjognak rá. Ha netán valamelyikőtök szülei is ilyenek, az pech. Akkor a szerelmetek, házasságotok ára az, hogy a rokonsággal teljesen megszakítjátok a kapcsolatot, és ez nagyon kemény döntés.
Megj.: Régen, amikor a falusi emberek nem nagyon utazgattak, szinte minden ismerősük a saját falujukban és a szomszéd két-három faluban volt. Tehát ebből a szűk körből választottak párt, ráadásul fontos volt, hogy azonos felekezetű is legyen. Akkor sokkal gyakoribb volt az ilyesmi, és sokkal elfogadottabb is.
Szerintem vegyél fel gázmaszkot és ugorj be egy gázkamrába.
Ott is van gáz, csak még sem mert nem érzed.
én is a másodunokatesommal vagyok együtt lassan másfél éve.
eddig attól féltünk csak hogy gyerek nem lehet emiatt!!
de ezekszerint lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!