Ki volt úgy, hogy a mostani párja, férje, vőlegénye nem tetszett neki elsőre és szépen lassan beleszeretett?
Én így voltam.A kollégám volt,és ki nem álltuk egymást.Ha nem volt muszáj akkor nem is kommunikáltunk.De úgy alakult,hogy együtt kellett dolgoznunk,és amikor napi 8-9 órán keresztül dolgozik az ember valaki mellett általában mégiscsak elkezdenek beszélgetni.Kiderült,hogy jó fej,okos,és megtudott nevettetni.A végén a szépségét is észrevettem.
Utána minden felgyorsult.Elkezdtünk járni,majd 2 hét járás után összeköltöztünk,majd 1 hónap után (amit ki kellett várni kötelezően) össze is házasodtunk..
10 éve boldog házasságban élünk ma is.
#3: az biztos, hogy alaposabbak, megfontoltabbak. Egy mély és őszinte hosszútávú kapcsolatban sokkal nagyobb szerepe van a belső egyetértésnek, összhangnak. Ha a külső is bejön, az már csak az "added bonus", de ez nagyon ritka. Aki meg csak a külsőre megy, az meg is érdemli.
Nálad mennyi időbe telt ez a felismerés?
Én, a párom legjobb barátjával voltam 2 hónapig...aztán ahogy megismertem a páromat váltottam:D
Már 4,5 éve:)
Nagyon szeretjük egymást:)
21-L
én :) magas, vékony és szakállas :) sosem tetszettek az ilyen pasik, sőt nekem az unokatestvére tetszett meg elsőre :) viszont ő már hamarabb kinézett magának, de akkor még barátnője volt. Hosszú a sztori, hogy végül is úgy alakult, hogy beszélgettünk, és amikor jobban megnéztem, beleszerettem a szemébe, a szájába és a hangjába :) szakáll nélkül pedig már nem is tetszene :D jövőre, az 5. évfordulónkon lesz az esküvőnk :D
Hogy jobban működik-e, nem tudom, szerintem nem ezen múlik, viszont azt mutatja, hogy valóban nem szabad első látás alapján ítélni, mert lehet, hogy a számunkra elsőre nem megnyerő külső egy csodálatos és szeretni való személyiséget rejt :D
Fú, ház én is így ismertem meg a barátom. A vonaton láttam meg, épp rajzolt. Én meg néztem és azon gondolkodtam, hogy a fenébe tud ilyen jól rajzolni a zötyögő vonaton?. Persze észre vett én meg fülig elpirultam.
Aztán később együtt jártuk este a várost. Nagyon kedves, udvarias és eszes volt. Megértettük egymást... és alattomos módon megszépült (ez nem ér!)
Végül 3 hónapnyi ismeretség után megkért, hogy legyek a barátnője... már több mint 2 éve ő a párom. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!