Miért üvölt anyukám és a húgom folyton?
Figyelj ezzel én is igy vagyok.az én anyám is sokat üvöltözik velem, igaz ő mondjuk legtöbbször jogosan. a hugod ne érdekeljen.a legfontosabb, hogy mondd meg az anyukádnak hogy verés bűntény. Ilyen helyzetekben legtöbbször már el szokták venni a gyerekeket a szüleiktől.Ha ezt elmondod a gyámhatóságon(utána tudsz nézni az neten)
a többivel meg nem kezdenék semmit ugyis mindjárt 18 vagy, akkor már nem csinálhatnak semmit.
Szia.
Teljesen meg tudlak érteni. Az én szüleim se jobbak, hidd el. Az összes pólomat az ismerőseintől kaptam kb, anyukám alig vesz nekem ruhákat. Ha pedig vesz, azt az Auchanból napon, és abból is a legnagyobb méretet, hogy sokáig tartson. Hatalmas szarevőek, 50-100 forintért le tudnak baszni. Az ikertesóm egyik haverja múltkor nálunk tanult, és a tesóm akart neki egy lapot adni, de asszem, hogy valami különleges lap volt (talán műszaki rajzlap?) a lényeg, hogy 10 darab 150 forint, ő meg kivette a barátja kezéből.. Nagyon ciki volt, de hálaistennek nem az a visszamondos fajta a barátja. Apukám se jobb, 2-3 éve majdnem megfojtott engem, tavaly pedig hátulról azért kaptam egy pofont, mert felkapcsoltam a villanyt a lépcsőházunkban este kilenckor. Még tavaly kaptam egy szar telefont, ami teljesen készülékhibás volt. Állandóan kikapcsolt, nem töltött stb.. Aztán egyszer végleg elromlott. (Igaz, hozzáteszem, hogy én is tehetek róla, mert egy kicsit "megfürdettem"). Egy cigánynak különb telefonja volt, mint nekem. Apám, most pedig állandóan azzal jön, hogy nem kapok új telefont, mert én elrontottam... Ja csak azt elfelejti, hogy amúgy is készülékhibás volt. Soha, semmi meglepetést nem kaptam apukámtól, (cssk úgy, hogy anyukámmal vették), soha nem fordult meg a fejében, hogy van két gyereke, és esetleg egy csokit hozzon nekem. Apukámat egyébként nagyon megutáltam, anyukám nevét vettem fel. Viszont azt is nem ő miatta, hanem a nagypapám miatt akit imádtam, de sajnos 4 éve meghalt. Sajnos, emellett még állandóan veszekednek is a szüleim. Anyukám soha nem főz, állandóan olvas. Mivel, most megyek nyolcadikb a, természetesen el kellett döntenem, hol szeretnék tovább tanulni.
#5-st folytatom
Úgy döntöttem, hogy a nagymamámhoz fogok költözni, mert ezt már nem bírom. Hiddjétek el, nem vagyok az a gyerek, aki követel mindent, és mindent megakar kapni. Sajnos, be kell ismernem, de az évek alatt teljesen szeretet hiányban szenvedek, néha csak egy ölelés kéne, semmi több.
Most komolyan egy no es egy 7 eves kislany tart titeket rettegesbe? 17 eves vagy! Fiu! Fogd meg a visito, idegbeteg hugodat, aztan rakd ki az udvarra, zart be az ajtot, aztan kozold vele, hogy ha majd kepes kussolni, bejohet! Vagy fogd meg es tedd be ruhastol a zuhanyzoba, es nyisd meg ra a hidegvizet. Tudod mikor engednem, hogy egy ilyen takony igy beszeljen velem! 7 eves csitri!
Miutan anyad a hugod szintjen van agyilag, fogjatok meg apaddal ketten, aztan tegyetek be ot is a hideg zuhany ala! Mar bocs, de ezzel a ket idiotaval mashogy nem lehet! Az almaidrol pedig ne beszelj veluk, ne mondj el nekik semmit, ne vond be oket a maganeletedbe, egesz pontosan milyen tanacsot tud adni neked egy ilyen ember? Minek osztol meg veluk barmit is? Idiotak! Betegek! A szobadra meg szerelj fel zarat, a wc-re is! Nem nagy tudomany!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!