Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért üvölt anyukám és a...

Miért üvölt anyukám és a húgom folyton?

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves húgom, és anyukám aki folyton üvölt, egyszerűen nem ismerik a halk szót. Mindketten idegbetegek, rajtunk (apámon és rajtam) vezetik le a feszültségüket. Nagyon agresszívak, és elég sokszor üvöltöznek és vernek minket néha már a semmiért is. Nem lehet velük értelmesen beszélni, mert egyből neki állnak üvöltözni, vagy kontráznak. Pl: Beszélek az álmaimról vagy valami jó dologról, egyből rávágja üvöltve, hogy ne álmodozzál, úgy is rossz életet fogsz élni. Nem bírják ki, ha nem az övék az utolsó szó. Mindig negatívak, főleg anyám. Folyton lehordanak ennek, annak minket. Nem szeretik, ha jól érezzük magunkat. Már stresszes vagyok és fáj a gyomrom attól, ha tudom, 5 percig egy szobában kell velük lennem, mert tudom, hogy a semmiért is én húzom a rövidebbet. Húgom meg ezt átvette anyámtól. Mindig parancsolgatnak. Ha véletlen hibázok, egyből leugatnak és kívánják, hogy dögöljek bele. Semmibe veszik a privát zónám, rám nyitnak nagydolog közben, folyton a szobámban akarnak tartózkodni. Szeretnek utánam kémkedni, de folyton. Imádják más emberek agyát felb.szni. Mindig bosszút akarnak állni. Paranoiásak és előítéletesek is mindenben. 17/f vagyok apám 66/F anyám 44/N

2016. aug. 16. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
őszintén? valószínűleg azért, mert anyukádat nem kufták meg egy jó ideje emberesen+klimax. húgod meg átvette tőle, gyerek.
2016. aug. 16. 21:20
 2/10 nemjuteszembesemmi49 válasza:
90%

Figyelj ezzel én is igy vagyok.az én anyám is sokat üvöltözik velem, igaz ő mondjuk legtöbbször jogosan. a hugod ne érdekeljen.a legfontosabb, hogy mondd meg az anyukádnak hogy verés bűntény. Ilyen helyzetekben legtöbbször már el szokták venni a gyerekeket a szüleiktől.Ha ezt elmondod a gyámhatóságon(utána tudsz nézni az neten)

a többivel meg nem kezdenék semmit ugyis mindjárt 18 vagy, akkor már nem csinálhatnak semmit.

2016. aug. 16. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
A szobádat zárd be. A wc - hát világhírű brit tudósok feltalálták a riglit, zárd be. Egyénként nincs probléma a hallással valakinek? Nem azért kiabálnak?
2016. aug. 16. 21:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs kulcs se a szobámhoz se a wc-hez, és nem adnak. Hallással nincs baj, sőt ha hangos valami akkor befogják a fülüket.
2016. aug. 16. 21:54
 5/10 anonim válasza:
57%

Szia.

Teljesen meg tudlak érteni. Az én szüleim se jobbak, hidd el. Az összes pólomat az ismerőseintől kaptam kb, anyukám alig vesz nekem ruhákat. Ha pedig vesz, azt az Auchanból napon, és abból is a legnagyobb méretet, hogy sokáig tartson. Hatalmas szarevőek, 50-100 forintért le tudnak baszni. Az ikertesóm egyik haverja múltkor nálunk tanult, és a tesóm akart neki egy lapot adni, de asszem, hogy valami különleges lap volt (talán műszaki rajzlap?) a lényeg, hogy 10 darab 150 forint, ő meg kivette a barátja kezéből.. Nagyon ciki volt, de hálaistennek nem az a visszamondos fajta a barátja. Apukám se jobb, 2-3 éve majdnem megfojtott engem, tavaly pedig hátulról azért kaptam egy pofont, mert felkapcsoltam a villanyt a lépcsőházunkban este kilenckor. Még tavaly kaptam egy szar telefont, ami teljesen készülékhibás volt. Állandóan kikapcsolt, nem töltött stb.. Aztán egyszer végleg elromlott. (Igaz, hozzáteszem, hogy én is tehetek róla, mert egy kicsit "megfürdettem"). Egy cigánynak különb telefonja volt, mint nekem. Apám, most pedig állandóan azzal jön, hogy nem kapok új telefont, mert én elrontottam... Ja csak azt elfelejti, hogy amúgy is készülékhibás volt. Soha, semmi meglepetést nem kaptam apukámtól, (cssk úgy, hogy anyukámmal vették), soha nem fordult meg a fejében, hogy van két gyereke, és esetleg egy csokit hozzon nekem. Apukámat egyébként nagyon megutáltam, anyukám nevét vettem fel. Viszont azt is nem ő miatta, hanem a nagypapám miatt akit imádtam, de sajnos 4 éve meghalt. Sajnos, emellett még állandóan veszekednek is a szüleim. Anyukám soha nem főz, állandóan olvas. Mivel, most megyek nyolcadikb a, természetesen el kellett döntenem, hol szeretnék tovább tanulni.

2016. aug. 16. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
akkor 17 évesen szépen megcsináltatod a zárat - 1 évre. ÉS utána húzzál el ebből a zavaros otthonból.
2016. aug. 16. 22:03
 7/10 anonim válasza:
82%

#5-st folytatom

Úgy döntöttem, hogy a nagymamámhoz fogok költözni, mert ezt már nem bírom. Hiddjétek el, nem vagyok az a gyerek, aki követel mindent, és mindent megakar kapni. Sajnos, be kell ismernem, de az évek alatt teljesen szeretet hiányban szenvedek, néha csak egy ölelés kéne, semmi több.

2016. aug. 16. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Apáddal fogjatok össze. Aki meg azt mondta, hogy jó ideje nem dugták meg az anyját, lehet, hogy igaza van, de ez nem feltétlen jelent üvöltözést. Pl. én anyámnak nagyon hosszú ideje nem volt senkije, mégsem ordibál velem így, hanem csak perverz (azt megszoktam) Mióta ilyen anyád?
2016. aug. 16. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, amióta elváltak. De együtt élnek, mert nincs pénz elköltözni, így egész nap veszekednek és üvöltöznek, hogy "te még élsz?" Meg anyám csak apám pénze miatt jött össze apámmal, és amióta keveset keres apám, azóta vannak elválva. Bár mostanában ha megjön apum fizetése, akkor picit jobban tetszik azon a napom anyámnak apám.
2016. aug. 16. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

Most komolyan egy no es egy 7 eves kislany tart titeket rettegesbe? 17 eves vagy! Fiu! Fogd meg a visito, idegbeteg hugodat, aztan rakd ki az udvarra, zart be az ajtot, aztan kozold vele, hogy ha majd kepes kussolni, bejohet! Vagy fogd meg es tedd be ruhastol a zuhanyzoba, es nyisd meg ra a hidegvizet. Tudod mikor engednem, hogy egy ilyen takony igy beszeljen velem! 7 eves csitri!

Miutan anyad a hugod szintjen van agyilag, fogjatok meg apaddal ketten, aztan tegyetek be ot is a hideg zuhany ala! Mar bocs, de ezzel a ket idiotaval mashogy nem lehet! Az almaidrol pedig ne beszelj veluk, ne mondj el nekik semmit, ne vond be oket a maganeletedbe, egesz pontosan milyen tanacsot tud adni neked egy ilyen ember? Minek osztol meg veluk barmit is? Idiotak! Betegek! A szobadra meg szerelj fel zarat, a wc-re is! Nem nagy tudomany!

2016. aug. 17. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!