Hogyan szoktassam le a 6 éves húgomat a Minecraftról?
34-es nagy kamu király! Hogy mennyi barom van itt, hihetetlen!
A kérdezőnek, az én fiam 11 éves, a suliban aki nem tudta mi a minecraft, az nem számított, mert az osztálytársak csak erről beszéltek.
Egy jó dolog van ebben, ezzel tudom büntetni és ösztönözni is. Ha nem tanulsz, nem játszhat az, stb. DE! Maximum napi 2x fél órát! Inkább próbálom neki felajánlani, hogy kártyázzunk, Activitizzünk, barchopázzunk, ország-városozzunk....stb. vagy nézzünk egy rövid animációs filmet esetleg. Szerencsére mindig ezek egyikét választja. Jobban szeret még velem játszani, mint a géppel.
Martin, megint te vagy az? Ezek szerint nem véreztél el, mikor a húgod rád vágta az üvegajtót, anyád meg nem hívott orvost.
Ma olvastam a kérdésedet (aug-26.), a hozzászólásokat (185 db, az utolsó mai dátummal), láttam több Laura-videót, ahol a húgod 8-9 éves és óvodás (te írtad!) Ez úgy kamu, ahogy van!
Vagy annyira Minecraftozik a húgod, hogy visszafejlődött 6 évessé egy nap alatt? Csak egy testvéred van! A videón látott csaj egy jól fejlett 9 éves elég kövér lány, nem úgy néz ki, mint egy 6 éves alig evő óvodás.
Más elfoglaltságod esetleg nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!