Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szoktassam le a 6 éves...

Hogyan szoktassam le a 6 éves húgomat a Minecraftról?

Figyelt kérdés
A kishúgom folyton a gép előtt ül és Minecraftozik. Semmi mást nem csinál, nagyon keveset eszik, nem nagyon beszél velünk, mindig site az evéssel, nehogy lemaradjon valamiről benne. Estnéként a telefonjáról Minecraftos videókat néz, vagy horrorjátékokat. Sosincs kint az udvaron. Én mindent megpróbáltam, folyton kihívogattam ide-oda játszani mást, de amikor megkérdezik mi érdekli, csak azt mondja,a Minecraft, meg kicsit a FNAF meg a GTA V. A szüleim örülnek, hogy nem kell vele foglalkozni és egész nap csendben ül. Nem kapcsolhatom vagy kobozhatom el a gépet, mert megbüntetnek a szüleim ,hogy hogy merészelem a szórakozását elvenni. Most megy iskolába és egyszerűen nem tud felkelni még óvodába se, 10-kor megy oda és éjfélig gépezni hagyják, utána magától alszik el a telefonjával együtt. Nincsenek barátai, mert az óvodában csak a Minecraftról beszél vagy ül magában.

2016. aug. 13. 16:26
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
60%

34-es nagy kamu király! Hogy mennyi barom van itt, hihetetlen!

A kérdezőnek, az én fiam 11 éves, a suliban aki nem tudta mi a minecraft, az nem számított, mert az osztálytársak csak erről beszéltek.

Egy jó dolog van ebben, ezzel tudom büntetni és ösztönözni is. Ha nem tanulsz, nem játszhat az, stb. DE! Maximum napi 2x fél órát! Inkább próbálom neki felajánlani, hogy kártyázzunk, Activitizzünk, barchopázzunk, ország-városozzunk....stb. vagy nézzünk egy rövid animációs filmet esetleg. Szerencsére mindig ezek egyikét választja. Jobban szeret még velem játszani, mint a géppel.

2016. okt. 27. 21:15
 42/44 anonim ***** válasza:
Tiltsd ki a routeren a minecraft szervereit.
2016. dec. 3. 18:39
 43/44 anonim ***** válasza:
31%

Martin, megint te vagy az? Ezek szerint nem véreztél el, mikor a húgod rád vágta az üvegajtót, anyád meg nem hívott orvost.

Ma olvastam a kérdésedet (aug-26.), a hozzászólásokat (185 db, az utolsó mai dátummal), láttam több Laura-videót, ahol a húgod 8-9 éves és óvodás (te írtad!) Ez úgy kamu, ahogy van!

Vagy annyira Minecraftozik a húgod, hogy visszafejlődött 6 évessé egy nap alatt? Csak egy testvéred van! A videón látott csaj egy jól fejlett 9 éves elég kövér lány, nem úgy néz ki, mint egy 6 éves alig evő óvodás.

Más elfoglaltságod esetleg nincs?

2016. dec. 3. 23:49
 44/44 anonim ***** válasza:
Töröld le a Minecraftot és mondjad meg neki, hogy a krampusz bácsinak már elege van, hogy csak a gépen játszottál. És hagyátok neki, hogy horror játékkal kapcsolatos videókat nézzen? Meg egy 18+-os játékos videót hagyátok hadd nézze??? Szégyen. IDIÓTÁK A SZÜLEITEK!
2017. aug. 17. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!