Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szoktassam le a 6 éves...

Hogyan szoktassam le a 6 éves húgomat a Minecraftról?

Figyelt kérdés
A kishúgom folyton a gép előtt ül és Minecraftozik. Semmi mást nem csinál, nagyon keveset eszik, nem nagyon beszél velünk, mindig site az evéssel, nehogy lemaradjon valamiről benne. Estnéként a telefonjáról Minecraftos videókat néz, vagy horrorjátékokat. Sosincs kint az udvaron. Én mindent megpróbáltam, folyton kihívogattam ide-oda játszani mást, de amikor megkérdezik mi érdekli, csak azt mondja,a Minecraft, meg kicsit a FNAF meg a GTA V. A szüleim örülnek, hogy nem kell vele foglalkozni és egész nap csendben ül. Nem kapcsolhatom vagy kobozhatom el a gépet, mert megbüntetnek a szüleim ,hogy hogy merészelem a szórakozását elvenni. Most megy iskolába és egyszerűen nem tud felkelni még óvodába se, 10-kor megy oda és éjfélig gépezni hagyják, utána magától alszik el a telefonjával együtt. Nincsenek barátai, mert az óvodában csak a Minecraftról beszél vagy ül magában.

2016. aug. 13. 16:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
69%

#20-as vagyok megint:

Ja, igen, mégis ki engedte GTA V elé?

2016. aug. 14. 08:59
 22/44 anonim válasza:
71%

Ja, és ajánlom a Pokemon Go-t. Mutasd meg neki, hátha élvezné, legalább mozogna kicsit.

(bocs, hogy többször írok :D )

2016. aug. 14. 09:01
 23/44 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Bocsánat hogy nem válaszoltam csak korábban lefeküdtem. Apukám töltötte le neki a Minecraftot. És amúgy is be tudja írni hogy Minecraft. A GTA V-t a youtuberól látta és azt nem játssza csak nézi.
2016. aug. 14. 10:29
 24/44 XDJanosXDD válasza:
77%

Ha nem kliensek szerverein játszik probáld bedosolni hátha leáll szerveroldalon a net és kimegy 1-2 órára a szabadba :D.

Ha nem menne csak tiltsd le a szerverek ip-it amin játszik és kész.

2016. aug. 14. 11:36
 25/44 anonim ***** válasza:
71%

én úgy gondolom,hogy az,hogy a minecrafttal játszik,az nem akkora gond. nem túl erőszakos játék. kreatív is. nem lesz semmi baja tőle. viszont az tényleg gáz,hogy ilyen sok időt tölt a gép előtt.

a szüleid az idióták. nekik kéne szabályozni,hogy mennyi időt gépezhet. és a maradék időben esetleg foglalkozni kéne vele. elvinni sétálni, játszani vele stb. egy közös családi mesenézés is jó lenne. a lényeg,hogy foglalkozzanak vele.

de ahogy látom ez nem történik meg, hanem egyenesen örülneka szülők,hogy a gép előtt ül a gyerek,addig sem kell vele foglalozni.

2016. aug. 14. 18:54
 26/44 anonim ***** válasza:
85%
Hát itt a szülök egy idioták ,ovodásnak mineckraft gratulálok,meg többi nem korosztályos játék .lego .com jobb lett volna az valo egy ovodásnak.
2016. aug. 15. 06:14
 27/44 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
77%
Mire jutottál?
2016. aug. 15. 23:02
 28/44 A kérdező kommentje:
Hát mostanában kicsit visszább vett, ajánlgattam neki színezést, stb, voltunk fürödni és most picit jobb, de most az okostelefonját babrálja.
2016. aug. 15. 23:13
 29/44 anonim ***** válasza:
54%
Minek egy 6 évesnek mobil ?
2016. aug. 16. 05:53
 30/44 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
62%
Tegyél neki a mobiljára Linux OS-t!!
2016. aug. 16. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!