Hogyan vegyem rá húgomat, hogy feltudjon kelni korán?
Nem vagyok verés párti,de ha az én gyerekem 1x krvázna le akkora pofont kapna hogy arról kódul! :/ Anyud hogy reagál ilyenkor?
Ha reggel nem akar kelni próbáljátok először szépen.Ha nem sikerül érjétek el hogy magától keljen!Hangos dolgok jók lehetnek!Kezdjetek el nála dübörögtetni zenét,vagy húzzátok le róla a takarót,feje alól a párnát.Vagy csak rángassátok ki az ágyból.:/
Előbb utóbb muszály lesz neki megszokni a korán kelést!Ha tetszik neki ha nem. a tabot vegyétek el tőle este,kapcsoljátok ki a netet,a tv-t!És ha elkezd hisztizni akkor hisztizzen!Ha földhöz vágja is magát tojjátok le!Majd egyszer megunja.Hajnalig nem fog hisztizni.Szabjátok meg neki hogy legkésőbb 9-ig lehet fent!
A suliból pár hónap és helyre rázódik.Rá fog jönni hogy iskola időben egy áldás lesz neki aludni!És nem fog hajnalig tabozni,hanem próbál minnél hamarabb ágyba bújni.A kelést pedig meg oldjátok.:/
Ez így szokott lenni!Szünetben is sokan úgy vagyunk hogy nem akarunk felkeni aludni sem akarunk.xdd de iskola időben össze teszem én is a kezemet ha sikerül lefeküdnöm!A reggeli felkelés soha nem jó dolog,de meg lehet szokni idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!