Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan vegyem rá húgomat,...

Hogyan vegyem rá húgomat, hogy feltudjon kelni korán?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 6 éves húgom, aki most Szeptemberben megy suliba. Nem tud egyszerűen korán felkelni, soha nem tudott. Sajnos 2 éve dúlt bennem a kamaszkor és én is ilyen voltam, nem tudtam felkelni és lázadtam, üvöltöztem, káromkodtam anyámmal és lógtam az iskolából, aludtam tovább. Húgom ezt sajnos eltanulta. Lekrvázza az anyját, torkából szakadtan üvöltözik és szirénázik. Ha kifáradt pedig visszaalszik és nem hall. Hiába csikizzük, ébresztgetjük, mint ha meghalt volna, nem tud felkelni. Ezen a héten volt 5 napos suli-előkészítő táborban de már első nap nem tudott felkelni, és azért utálta meg az iskolát, pedig eddig szeretett volna menni. oviba is mindig 10-re ért be és ott is továbbaludt.

2016. aug. 6. 16:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok verés párti,de ha az én gyerekem 1x krvázna le akkora pofont kapna hogy arról kódul! :/ Anyud hogy reagál ilyenkor?

Ha reggel nem akar kelni próbáljátok először szépen.Ha nem sikerül érjétek el hogy magától keljen!Hangos dolgok jók lehetnek!Kezdjetek el nála dübörögtetni zenét,vagy húzzátok le róla a takarót,feje alól a párnát.Vagy csak rángassátok ki az ágyból.:/

Előbb utóbb muszály lesz neki megszokni a korán kelést!Ha tetszik neki ha nem. a tabot vegyétek el tőle este,kapcsoljátok ki a netet,a tv-t!És ha elkezd hisztizni akkor hisztizzen!Ha földhöz vágja is magát tojjátok le!Majd egyszer megunja.Hajnalig nem fog hisztizni.Szabjátok meg neki hogy legkésőbb 9-ig lehet fent!

A suliból pár hónap és helyre rázódik.Rá fog jönni hogy iskola időben egy áldás lesz neki aludni!És nem fog hajnalig tabozni,hanem próbál minnél hamarabb ágyba bújni.A kelést pedig meg oldjátok.:/

Ez így szokott lenni!Szünetben is sokan úgy vagyunk hogy nem akarunk felkeni aludni sem akarunk.xdd de iskola időben össze teszem én is a kezemet ha sikerül lefeküdnöm!A reggeli felkelés soha nem jó dolog,de meg lehet szokni idővel.

2016. aug. 6. 22:46
 22/26 A kérdező kommentje:
Megcsinálnám ezeket, de ezekhez szülő segítsége is kéne, és szüleim megengedik neki, hogy azt csinálhasson amit akar. Ő a kis csodababa, aki azt csinálhat és mondhat, amit az égvilágon akar. Tök természetes nekik ez a viselkedés. Csak meg akarom értetni szóban vele, hogy keljen fel vagy ne üvöltsön.
2016. aug. 6. 22:51
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezekutan a szuleid ilyen vakok, hogy tovabbra is ő a csodababa? A legelkényeztetettebb gyerek a világon, de borzasztó elképzelni hogy még csak 6 éves az a gyerek, akiről ilyen borzalmas viselkedést írogattál. Talán a szüleid szemét kéne először felnyitnod, s aztán foglalkozni a hugoddal, de ahogy olvaslak, mindkét oldal reménytelen... :/
2016. aug. 7. 07:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2016. aug. 7. 08:41
 25/26 A kérdező kommentje:
Én 16 éves. Reménytelen, most már belátom én is...
2016. aug. 7. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!