Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan vegyem rá húgomat,...

Hogyan vegyem rá húgomat, hogy feltudjon kelni korán?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 6 éves húgom, aki most Szeptemberben megy suliba. Nem tud egyszerűen korán felkelni, soha nem tudott. Sajnos 2 éve dúlt bennem a kamaszkor és én is ilyen voltam, nem tudtam felkelni és lázadtam, üvöltöztem, káromkodtam anyámmal és lógtam az iskolából, aludtam tovább. Húgom ezt sajnos eltanulta. Lekrvázza az anyját, torkából szakadtan üvöltözik és szirénázik. Ha kifáradt pedig visszaalszik és nem hall. Hiába csikizzük, ébresztgetjük, mint ha meghalt volna, nem tud felkelni. Ezen a héten volt 5 napos suli-előkészítő táborban de már első nap nem tudott felkelni, és azért utálta meg az iskolát, pedig eddig szeretett volna menni. oviba is mindig 10-re ért be és ott is továbbaludt.

2016. aug. 6. 16:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsoljátok fel a lámpákat, húzzátok fel a redőnyt.

Vegyétek el a párnáját, takaróját. Kapcsoljátok be a TV-t (ha van nála), ha nincs, akkor vmi zenét telefonról.

Engem így keltettek fel szüleim. Télen takaró, párna nélkül, mikor a szemedbe világít a lámpa és közbe még zaj is van... áhh inkább felkeltem :D

Amúgy mikor szokott lefeküdni?

19/f

2016. aug. 6. 17:09
 12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát változó de olyan 10 és hajnali 1 környékén. Attól függ meddig tabletezik.
2016. aug. 6. 17:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi. Egy 6 éves gyerek éjjel 1-ig tabletezik?? Jól elszúrták a szüleid. Az iskolában nem fogják elnézni a késést. A szüleid majd elgondolkoznak, amikor behívatják őket az igazgatóhoz.
2016. aug. 6. 17:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát sajnos :(
2016. aug. 6. 19:28
 15/26 anonim ***** válasza:

Suliidőben én 19 éves létemre már fél 10-kor le szoktam feküdni, és megpróbálok elaludni...

Nem csoda hogy húgod nem tud felkelni :)

2016. aug. 6. 19:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a szüleidnek, hogy milyen gyerekeket "neveltek". Normális családban nem így működnek a dolgok.
2016. aug. 6. 19:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam is ...keso estig megy a tablett.

Egy 6 eves gyereknek este 20 mar aludnia kell.

Este vacsi fogmosas egy mese tablet wifi gep minnden kikapcs es alvas.

Huu ebbol mi lesz kesobb.....

2016. aug. 6. 21:25
 18/26 A kérdező kommentje:
Most is még üvöltözik, k*rvázza az anyját, mert nem akar fürödni és megkérdezte tőle, hogy iskolában is visszapofázik-e a tanárnak és a gyerek azt mondta, hogy "meg is ölöm, ha nem csinálhatok azt és nem csinálják az, amit én akarok" :(.
2016. aug. 6. 21:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis család. A gyerek a saját szülőanyját @vázza? na tőlem itt kapna egy jó nagy tockost, többet nem mondaná! Hajnalig fent van? Akkor már nem érdemes lefeküdni, virrasszon szépen másnap estig. Nem akar felkelni? Hideg vizet az arcába! Garantáltan kiugrik az ágyból. A kis hisztérika. De sajnos nem az ő hibája. anyukádé. Amilyen nevelést adott, most annak a levét issza. Meg is érdemli.
2016. aug. 6. 22:07
 20/26 A kérdező kommentje:
Utálok is itt élni. Minden napom nagyon stresszes, mert a húgom irányítja a szüleim, ha kijelnthetem :(
2016. aug. 6. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!