Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem érti ezt meg a...

Miért nem érti ezt meg a családom?

Figyelt kérdés

Az a szokásuk, hogy mindenféle lusta dögnek elneveznek meg felszedtem pár kilót (amiből magunk között szólva már fogytam is).

Ez az egész amiatt vam, hogy már annyira nem mozgok. Pár hónapja abba kellett hagynom a focit egy sérülés miatt, meg is kellett műteni a lábamat, és az orvos azt mondta, hogy egy ideig ne nagyon mozogjak. Tény, hogy híztam, viszont néhány hónap alatt lefogytam 3 kilót és most 79 kg helyett 76 kg (és 175 cm).

Miután annyira nem tudok mozogni, így jobban odafigyelek, mit eszek, de nagyon nehezen megy ígyis. De nem tartom magam sem lustánal, sem semmi hasonlónak.

Csak nagyon rosszul esik, hogy így viselkednek, és hiába mondom nekik, nem érdekli őket..

17/f

2016. aug. 4. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a súly ilyen magassághoz még nem a "dagadt" kategória.

A családod bunkó, és kész.

Ha rendszeresen sértegetnek, vágj vissza az ő módszerükkel, biztos van, ami nekik is rosszul esik.

2016. aug. 4. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudják, hogy rossz a lábad, és mégis piszkálnak? Ne foglalkozz velük... Egyébként meg mindenkit a saját módszerével: te is találj rajtuk fogást.
2016. aug. 4. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne figyelj oda rájuk.Csúfoljanak akit akarnak de ne téged, főleg ne oktalanul.
2016. aug. 4. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
testfelépítéstől is függ, de lazán van rajtad 6-8kg felesleg, ami meglátszik feltételezem. Ha pár hónap alatt fogytál, feltételezem annál is régebben műtöttek, uh (persze konzoltálj orvossal) gondolom nincs nagy akadálya, hogy újra elkezdj sportolni.
2016. aug. 5. 00:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Felháborító, ahogy viselkednek. A gyerekem 60 kilósan és 90 kilósan is a gyerekem, nem vágok a lelkébe. Hát szégyelljék magukat.
2016. aug. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!