Nagyon kiborít az új szomszéd. Mit tegyek ellene?
A testvéremmel hosszú évek óta nem beszélek és az örökségemből kiakar túrni. Ő már megkapta a részét, úgy hogy Édesanyámat sarokba szorította, megzsarolta és pénzéhségének köszönhetően megfenyegetett, hogy az én részemre is igényt fog tartani.
A testvérem most válik és a szomszédba költözött a kislányával. A testvérem hangjától is teljesen kivagyok a gyerek idegesít. Nem tudom mit tegyek, hogy elhúzzanak innen vagy legalább a közelségük ne idegesítsen.
Kérem azok válaszoljanak, akik voltak vagy vannak hasonló helyzetben mert csak azok tudják igazán beleélni magukat a helyzetembe.
A testvérem évek óta járt ide a szomszédba közös rokonunkhoz.
Évek óta rendszeresen beszólogatott, megrágalmazott, provokált. A békesség kedvéért soha nem szóltam vissza. Mostmár ott tartok, hogy besokaltam. Mit tegyek, hogy elmenjen a kedve az ideköltözéstől vagy hogy ő féljen tőlem, mert RETTENTŐEN idegesít az itt léte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!