Kié legyen a tablet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy két gyereknek kell egy tablet egy időbe, kié legyen? Tudnivalók: Én, mint a 16 éves fiú, aki ma szeretne Pokémon Go-zni rajta a barátaival, mert ha nem, akkor elveszthetem a barátaim, és egy 6 éves lánynak, aki vidékre megy, és nem tud mit csinálni. Bár ő GTA, véres játékokat, horror játékokat nézne/játszana rajta. Kié legyen a napra. Ja a tabletet igazából 4 évesként vették neki, és már függő, nem tudja 1 napra nem használni. Én meg soha nem használhatom, de most kéne nagyon.

2016. júl. 30. 11:33
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Utolsó 70 km? Ahova mennek szüleim vannak vagy 150 km.
2016. júl. 30. 12:16
 22/35 A kérdező kommentje:
Másik utolsó (bocs akkor még nem te voltál): nincs telefonom.
2016. júl. 30. 12:16
 23/35 A kérdező kommentje:
De már megbeszéltük, hogy akkor este hazaérve majd játszik Minecraftot a gépemen, addig elviszi a színezőit. Köszönöm minden választ :)
2016. júl. 30. 12:17
 24/35 anonim ***** válasza:
73%
Örülök Kérdező! Jó szórakozást!
2016. júl. 30. 12:27
 25/35 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok a szüleidnek. Kisgyereknek nem való tablet. Persze egyszerűbb a kezébe nyomni, mint foglalkozni vele. Belőled is hülyegyereket neveltek. Kár volt nekik is szaporodni.
2016. júl. 30. 12:33
 26/35 A kérdező kommentje:

24: Köszi szépen!

25: Naaa ilyet ne.

2016. júl. 30. 12:34
 27/35 anonim ***** válasza:
95%

Az övé, neki vették. Az övé. Értsd meg hogy az övé. Kérdezz meg bárkit, mondd bárkinek a történetet, magyarázd máshogy de a tablet nem a tiéd. Látszik hogy ennyire meg akarod szerezni.

Továbbá az olyan barátok akik nem lesznek barátok ha nincs tableted nem érnek semmit. Igen, ha nincs egy barátod sem akkor nehéz lehet az élet. De tudsz barátokat szerezni tablet nélkül is, sőt pénz vagy bármi más egyéb nélkül is.

2016. júl. 30. 12:38
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem teljesen az övé. Eredetileg nekik vették, meg mellé akartak volna nekem venni egy telefont, de nem számoltak azzal, hogy az nem fér bele, így közös lett volna a tablet szüleim szemszögéből, de húgom kisajátította.
2016. júl. 30. 12:42
 29/35 A kérdező kommentje:
neki*
2016. júl. 30. 12:42
 30/35 anonim ***** válasza:
75%

Mekkora idióták vagytok!

Elég gáz,hogy elveszted a "barátaidat" ha nem mész p G-ni....ez nem igaz barátság ..meg ilyen jó időbe kikéne fáradni a szabadba és mindeféle hülyeség nélkül!!

Amúgy meg tök logikus,azt írod h 4 évesként vették neki ..akkor a kiscsajnak a tabletet..akkor az ővé!!

2016. júl. 30. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!