Kié legyen a tablet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy két gyereknek kell egy tablet egy időbe, kié legyen? Tudnivalók: Én, mint a 16 éves fiú, aki ma szeretne Pokémon Go-zni rajta a barátaival, mert ha nem, akkor elveszthetem a barátaim, és egy 6 éves lánynak, aki vidékre megy, és nem tud mit csinálni. Bár ő GTA, véres játékokat, horror játékokat nézne/játszana rajta. Kié legyen a napra. Ja a tabletet igazából 4 évesként vették neki, és már függő, nem tudja 1 napra nem használni. Én meg soha nem használhatom, de most kéne nagyon.2016. júl. 30. 11:33
11/35 A kérdező kommentje:
10-es egyszer már kitettem hasonló kérdést, de most mást kérdeztem. Most csak a mai napról beszéltem.
2016. júl. 30. 11:48
13/35 anonim válasza:
Nekem is Pokémonozik egy jó barátom, megyek is vele, csak én nem nyomkodom a telefonom. Nem túl bonyolult ám. Így a barátság is megmarad, otthon se ülsz, a húgod is megnyugszik.
14/35 A kérdező kommentje:
Nincsmit :D
2016. júl. 30. 11:51
15/35 A kérdező kommentje:
13-as Pont hogy a tablet teszi agresszívvá a gyereket, anélkül általában jól elvan egy kis ideig.
2016. júl. 30. 11:52
16/35 anonim válasza:
Szerintem is legyen nálad, 6 èvesnek nem való a Gta meg tablet sem. Amugy meg èn sem èrtem mit kell kötekedni meg okoskodni egy kèrdès alatt akinek nem inge...
17/35 Andizsuzsi válasza:
Miután a tablet a 6 évesé, nincs kérdés. Ha kölcsönadja, játszol vele, ha nem, akkor nem. (Az egy más kérdés, hogy minek egy hatévesnek tablet). A barátokkal pedig mehetsz tablet nélkül is, bár ilyen haverok teljesen feleslegesek.
18/35 anonim válasza:
Te már írtál ki kérdést. Akkor 70 km kellett volna utaznod a tabletért 1 órán belül mert ha nem akkor elveszíted a barátaidat.
Én anyátok helyébe kidobnám a tabletet, és igyekeznék normális gyerekeket nevelni, akik nem görcsölnek ennyire egy tablet miatt
19/35 anonim válasza:
Mivel a 6 évesé (2 éve nem csinált belőle törmeléket, azért nem semmi. Nem szoktak ennyire vigyázni a cuccaikra) így nincs miről beszélni.
20/35 anonim válasza:
Már bocs, de ha övé a tablet (most lehetne arról vitatkozni, hogy mennyire való ez egy kisgyereknek) akkor mi a kérdés? Egyébként meg játssz a telefonodon. Ez miért ilyen nagy dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!