Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tablet legyen? (FONTOS)

Melyik tablet legyen? (FONTOS)

Figyelt kérdés

Ezt a három tabletet néztem (link alul), de nem tudom melyik lenne a legjobb. Rendelkezem azzal a különleges képességgel, hogy bármit veszek, hónapokig keresem a legjobb ár érték arányú terméket, mindig kifogok egy sz*rt 10-ból legalább 8-szor. XD Akinek van tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban, vagy csak leírja, hogy ő melyiket választaná azt megköszönöm. Ha tudtok jobbat azt is szívesen meghallgatom, de 50 E alatt legyen, mert sajnos nem tudok többet rászánni. Előre is köszi. :)

[link]

2016. júl. 12. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha eközül a 3 közül akarsz választani, akkor mindenképp az asust válaszd, főleg a terméktámogatás, szoftverfrissítések, és a szervíz miatt. Ha valami mégsem jó az általuk árusított dolgokban, akkor azt hiszem 3 napig cserélik, ha pedig a két év garin belül elromlik, javítják, és nem lesz hónapokig tartó huza-vona a szervízzel. A szoftvert frissítik rendszeresen, az új modelleknél általában havonta másfél évig kapsz frissítéseket az androidhoz(ezt tapasztalatból mondom).

De ha már asus, akkor még van pár 7"-os tabletjük (a ZenPad szériában) ami 50E alatti, és jobb mint ez. Mert ennek 1024x600-as kijelzője van, néhány másik asus zenpad 7.0-nak pedig 1280x800, ezt érdemes megnézni, mert igenis sokat jelent az a kicsi plusz felbontás.

Nekem most van egy Asus MeMo Pad 7 (ME176C) tabletem, majdnem 2 éves, és még használható (bár érezni hogy lassul, mert az ügyesen elkészített fincsi gyári lassítóprogramok rendesen működnek, lassítják rendesen a készüléket, szerintem nem kell mondani, mindenki tudja hogy ez nem véletlen, azért még elég szépen futnak rajta a dolgok, mostanába kezdtem el gondolkodni egy új ezközön, de már nem veszek tabletet szerintem.)

Amit mondok neked, hogy most nagyon nem éri meg tabletet venni, most olyan szakaszban van az egész mobiltelefon/tablet piac, hogy eddig viszonylag új volt, vették az emberek, de sokan rájöttek, hogy ez egy nagy hűhó semmiért, ráadásul legalább 1,5-2 èvente meg kell venni az új modelleket, mert belassulnak a régiek. Ezért rendesen visszaesett a mobil/tablet igény, tehát nem folyik be annyi pénz, sorra buknak az ezközök, mert a kutyát se érdekli. Mivel kevés a bevétel, nagy a bukás esélye, nem dobnak piacra annyi ezközt, tehát lelassult, szinte leállt a fejlődés ezen a téren, úgyhogy most eléggé meg van rekedve egy sz*r szinten, ahol drágák a jó közepes teljesítményű ezközök. Egyébként laptopot sem éri meg most venni, majdnem ugyanez a helyzet ott is(nyilván közrejátszik az akkumulátor tárkapacitásának fizikai határa is, de ez már csak mellékes)

Amit én csinálok, mivel nekem nem számít a mozgathatóság annyira nagy mértékben(van okostelefonom, bőven elég lenne az ha nem lenne tabletem), ezért úgy döntöttem, hogy felújítok itthon egy régebbi pc-t, átalakítom egy apró (a nagy méretű pc-knél jóval könnyebben mozgatható) asztali géppé. Ez most nekem azért jó, mert pont annyiből fel tudom újítani a gépet, mint amennyiből vennék egy asus zenpad 10-et (kb 50-60e ft), és ezerszer jobb teljesítménye lesz, nem butul el a beépített sz*rs*goktól, tovább lesz életképes, és sokkal több dologra használhatom majd. Ha neked sem számít olyan nagy mértékben az ezköz mobilitása, akkor ajánlom hogy nézz utána a dolognak, vagy ha érdekel, tudok segíteni, már végignéztem kismillió hardverekkel fogalkozó oldalt a legértelmesebb megoldások megtalálásáért.

(egyébként én is olyan mindent egy hónapig nézegetős, keresgélős típus vagyok :D )

2016. júl. 12. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Uhh, bocsi, ez egy kicsit hosszú lett... :D
2016. júl. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!