Kinek van rajtam kívül anyai ágról féltestvére? 17/F
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 13:27
11/15 anonim válasza:
14 év a korkülönbség, én vok az idősebb. Egymás belső gondolatait nem beszéljük meg, de tudunk egy asztalnál enni, beszélni, tanulásban tudtam neki segíteni, szóval segítünk, ha tudunk. De van köztünk 3 lépés, amit sajnálok, de így alakult.
12/15 anonim válasza:
Nekem van :) 17/L 9 Ev van koztunk
13/15 anonim válasza:
Nekem is van. 12 év van köztünk az öcsémmel, szeretem, édestestvéremnek tekintem, de nem mondhatnám hogy nagyon közel állunk egymáshoz. Én nem tudok mit kezdeni a kisgyerekekkel, ő meg 4 éves :D Remélem majd ez változik ha nagyobb lesz. 16/L
15/15 anonim válasza:
Nekem is van egy. 17 év korkülönbséggel. Gyermekkoromból nem is igazán emlékszem rá, hamar szétszaladtak a testvéreim. Mai napig úgy tekintek rá, mint igazi testvéremre, mert hát az is. Viszont az elmúlt 10-12 évben egyszer beszéltünk, a másik nővérem esküvőjén. Vannak problémái, amiken nem tud átlépni. Amíg pedig azokat át nem lépi sosem lesz jobb a kapcsolatunk, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!