Idegesítő nővérem van, ha nem tetszik valami neki, vagy olyan kedve van rajtam éli ki magát?
Ülök a gép előtt , jön hogy egész nap a gép előtt ülök, meg hogy sokáig alszom, nem értem ezzel nem avatkozok bele a dolgaiba, neki miért kell piszkálni törődjön magával.
Multkor azzal piszkált, hogy büdös voltam, mert beleizzadtam a pólómban és hogy jajj biztos nem fürdök mert addig kockulok hogy arra nem jut időm. Na ezt meg honnan a fenéből tudja hogy én mikor mit csinálok, akkor lát ha kijön a szobájából, nem figyel a nap 24 órájában.
Amúgy meg napi 3szor mossa magát. Azt hiszi hogy minden kis apróságért én vagyok a felelős de ha megtudja hogy pl apám, akkor meghúzza magát, ha meg nemakkor üvölt. Bolhából elefántot csinál.
"Te nem szoktál kezet mosni pisilés után?" Hát b+ nézi hogy mit hogy csinálok.
Ha anyámnak mond valamit velem kapcsolatban, suttog, hogy még véletlen se halljam.
Ha eszek az a baja, hogy hú én mennyit eszek hogy birok 3 jégrémet enni egymás után.
Olyan gúnyos nevetése van.
Úgy beszél velem mint egy kutyával és csodálkozik hogy durván reagálok rá, akkor is csak mondja a magáét, ha próbálom leszarni csak mondja mondja.
Úgy érzem engem lenéz.
Kinézem belőle hogy a barátainak pletykál rólam.
Mintha neki jólesne hogy megszólhat valamiért. Hazaér munkából, rögtön képes előállni valamivel.
Nem tudja elfogadni hogy valaki a környezetében nem az ő normáit követi.
És még sorolhatnám...
Hát.. ez azért durva öcsém.. beszélgetni vele lehetetlen?
hogy hagyja már ezt és szájon le rólad? foglakozón saját magával? Szüleid?
Hát én nem sajnállak.
Asszem, megérdemled, azok alapján, amit írsz, lusta, igénytelen dög vagy. :)
1. Nővér bejön
2. Elkezdi a baromságait
3. Zene bekapcs
4. Hang felteker
5. Fejhallgató feltesz
6. "Köszi de nem érdekel"
7. Nővért ignorál.
8. ???
9. Profit!
Másik verzió ha úgy teszel mint aki figyel.
Nekem anya mindig pont akkor jön be mikor WoWban csapattal vagyok ahova maximális figyelem kell, így megtanultam hallgatni a többieket, figyelni a játékra, néha bólintani és egy-egy jól időzített "persze, figyelek"-et elnyomni
27 eves, a szuleinel lakik, es meg csodalkozol hogy dilis?
Az o korosztalyabol mar szinte mindenki ferjnel van, gyereket szult, epiti a karrierjet, vagy legalabb van valami normalis pasija akivel osszekoltozott.
Neki egy nagy zero nulla az elete, aki meg mindig a szulein eloskodik es a hugat terrorizalja sajat nyomorusaga miatt.
Mondd meg neki legkozelebb, hogy en megertelek draga noverem, tudom milyen szar neked. Isten mentsen, hogy olyan luzer legyek mint te mire elerem a 27et.....(bar ebbol jo nem fog kisulni, de legalabb egyszer a sarkadra allsz ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!