Szerintetek nem gáz az ilyen kunyerálás?
Van egy 16 éves nővérem. Én 12 vagyok. Röviden annyi a sztori, hogy kaptam anyuéktól egy zacsi sajtos csipszet de a nővéremnek nem vettek mert nem szólt hogy kell neki meg amúgy is haragszanak rá mert titokban ment el nyárimunkára egy étterembe mosogatni és csak akkor szólt mikor felvették.
Én elkezdem enni a csipszet ő meg jön, hogy nem adok neki is? Most mit mondjak? Adtam. Aztán meg azt mondja nem hagyok neki egy kicsit a zacskóban és miután befejezte a takarítást megeszi...hát itt már picit ideges lettem. Hagytam neki valamennyit de szerintem nagyon gáz amit csinál.
A nyári munkás pénzéből annyi csipszet vehetne amennyit akar és mégis tőlem kunyerál><
Annyira zsugori, hogy rossz már ránézni is. Nem költene egy csokira valót se el belőle.
Figyelj szerinted a mosogatásért mennyit kap? 500 forintot óránként? És abból vegyen magának kaját, mikor 16 évesen a szülei kötelesek eltartani?
Mibe fáj két falat csipszet odaadni a nővérednek? Itt nem ő a zsugori.
Meg ne haragudj, de ezt sem bírom szó nélkül hagyni:
" Röviden annyi a sztori, hogy kaptam anyuéktól egy zacsi sajtos csipszet de a nővéremnek nem vettek mert nem szólt hogy kell neki "
És ha nem szól hogy kell neki kenyér meg felvágott abból se kap? :D Nálunk alap, hogy ha csipszet, kekszet veszünk az a családé, de minimum kettőnké a testvéremmel (anyuék nem annyira szeretik ezeket). Csokiból pedig mindig veszek a húgomnak is egy szeletet, ha nincs ott vásárlásnál.
Gáz hogy anyádék büntetik a tesódat azért, mert dolgozik, de legalább te ne állj már melléjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!