Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nem gáz az ilyen...

Szerintetek nem gáz az ilyen kunyerálás?

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves nővérem. Én 12 vagyok. Röviden annyi a sztori, hogy kaptam anyuéktól egy zacsi sajtos csipszet de a nővéremnek nem vettek mert nem szólt hogy kell neki meg amúgy is haragszanak rá mert titokban ment el nyárimunkára egy étterembe mosogatni és csak akkor szólt mikor felvették.

Én elkezdem enni a csipszet ő meg jön, hogy nem adok neki is? Most mit mondjak? Adtam. Aztán meg azt mondja nem hagyok neki egy kicsit a zacskóban és miután befejezte a takarítást megeszi...hát itt már picit ideges lettem. Hagytam neki valamennyit de szerintem nagyon gáz amit csinál.

A nyári munkás pénzéből annyi csipszet vehetne amennyit akar és mégis tőlem kunyerál><

Annyira zsugori, hogy rossz már ránézni is. Nem költene egy csokira valót se el belőle.

2016. júl. 6. 19:34
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%
jajj hagyd már szegényt :D neked hogy esne, ha a szüleid neked nem vennének valamit, amit neki igen? én 19 vagyok, öcsém 12 de én is szoktam tőle kérni, és nem hiszem, hogy ide írogat ki kérdést. Én is adok neki, ha éppen ő kéri. erről szól a testvériség
2016. júl. 6. 19:38
 2/42 anonim ***** válasza:
95%
Ez aztán a probléma :D
2016. júl. 6. 19:39
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Erősen kamuszagú kérdés...
2016. júl. 6. 19:39
 4/42 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, nem sajnálom tőle. Csak az bosszant, hogy még a szüleinknek sem ad a pénzéből de el se költi. Mikor meg kérdezem, hogy mit akar csinálni vele akkor mindig azt mondja, majd meglátod.
2016. júl. 6. 19:40
 5/42 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne. Sajnos ez az igazság
2016. júl. 6. 19:41
 6/42 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj szerinted a mosogatásért mennyit kap? 500 forintot óránként? És abból vegyen magának kaját, mikor 16 évesen a szülei kötelesek eltartani?

Mibe fáj két falat csipszet odaadni a nővérednek? Itt nem ő a zsugori.

2016. júl. 6. 19:42
 7/42 anonim ***** válasza:
93%
lehet, hogy gyűjt valamire. szerintem nemes dolog nyári munkát vállalni, bánom, hogy én nem tettem. és a szüleidnek se kéne ezért piszkálni
2016. júl. 6. 19:42
 8/42 anonim ***** válasza:
99%

Meg ne haragudj, de ezt sem bírom szó nélkül hagyni:

" Röviden annyi a sztori, hogy kaptam anyuéktól egy zacsi sajtos csipszet de a nővéremnek nem vettek mert nem szólt hogy kell neki "

És ha nem szól hogy kell neki kenyér meg felvágott abból se kap? :D Nálunk alap, hogy ha csipszet, kekszet veszünk az a családé, de minimum kettőnké a testvéremmel (anyuék nem annyira szeretik ezeket). Csokiból pedig mindig veszek a húgomnak is egy szeletet, ha nincs ott vásárlásnál.

Gáz hogy anyádék büntetik a tesódat azért, mert dolgozik, de legalább te ne állj már melléjük...

2016. júl. 6. 19:45
 9/42 anonim ***** válasza:
68%

Hűűűha, mekkora probléma. Na szaladj CS:GO-zni inkább.

https://www.youtube.com/watch?v=q3d4c72OBmg

2016. júl. 6. 19:46
 10/42 anonim ***** válasza:
10%
Olyan kevés van abban a zacsiban amúgy is, nem elég nagy baj az ? akkor még el is kunyizzák ? hát én is ideges lennék ám . Máskor pedzegesd, hogy a nővérednek is hozzanak a boltból .
2016. júl. 6. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!