Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért utálják egymást a...

Miért utálják egymást a testvérek?

Figyelt kérdés

Persze van kivétel, de a legtöbben (főleg fiú lány kapcsolatban) nem szeretik egymást valami fényesen a testvérek. És azt szeretném kérdezni, hogy ez miért van? (Hiszen együtt nőnek fel.) Nekem is van testvérem, de mi nem vagyunk ilyen rossz viszonyba.

Előre is köszi a válaszokat!

2016. jún. 29. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem minden ismerősöm jóban van a testvérével, én is. Egyetlen srácot ismertem, aki nagyon utálta a 2 évvel fiatalabb öccsét még felnőttként is, de azért, mert a szülei mindig ezzel a "te vagy a nagyobb, te legyél az okosabb" szöveggel jöttek, az öcsike mindent megtehetett, kb. ha ötször megütötte a bátyját és az megunta és egyszer meglegyintette, az öcsike rögtön szaladt panaszkodni és a szülők a bátyját cseszték le, úgy, hogy meg se hallgatták. Szóval ők direkt így lettek nevelve.
2016. jún. 29. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nem utálat van,csak van köztünk egy megmagyarázhatatlan, áthidalhatatlan ellentét. Furcsa,szinte ugyanaz a genetikánk,és ő mégis annyira más. Szinte idegen. Szóba sem állnék vele,ha nem lennénk testvérek.
2016. júl. 7. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi nem nőttünk fel együtt. 9 évvel idősebb nálam, és semmi közös nincs bennünk.
2016. aug. 9. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azért utálom, mert mindig kivételezve volt vele, mindig ki kellett otthon szolgálni, neki csak a készre kellett jönni. Én vagyok a lány, ő a fiú, házimunkát csak nekem kellett csinálni, vagy főzni, neki pedig csak számítógépezni kellett hajnalig. És anyám rendesen szerelemes volt belé, a kis kedvencébe, ő maga volt a csoda én meg akit mindig kritizált. Az se érdekelne, ha sose látnám többet, annyira megutáltam. Az esetek többségében a szülő hibája!!!Persze ma már nem érti miért nem vagyunk jó testvérek...mert még ehhez is ostoba.
2022. júl. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!