Mit csináljak a testvéremmel? Megőrjít! ( többi lent)
Figyelt kérdés
Én 17 éves fiú vagyok( pár napon belül 18), a húgom 12. Elég csúnyán viselkedik. Állandóan káromkodik, mindig azt mondja, hogy 'leszarom', stb. . Az iskolában persze ő a jó kislány,kitűnő, stb. ( nem irigykedek, nekem jobb az átlagom nála ). A szüleimmel is csúnyán beszél, anyámnak szokta mondani néha, hogy köcsög,stb. Ezt csak úgy. Én már kezdek tőle megőrülni, nem vagyok az a verekedős típus, de egyszer jól szájon vágnám, ha ilyeneket mond nekem is. Nekem sokkal több bajom van, mint neki ( betegségileg), sőt, neki nincs is semmi baja. Kiskorában mindig kedves volt, de most kezd meghülyülni. Tudnátok ötleteket mondani, hogy hogyan kéne büntetni, ha kimond egy csúnya szót ? Szüleim mindig mondják, hogy kap büntetést, de szegények sztem már nem tudják megnevelni. Ha van vmi ötletetek, amitől örökre megtanulja, hogy itthon is vielkedjen úgy, mint az iskolában, annak örülnék :D Szóval kíváncsian várom a tanácsokat és az ötleteket. :)2016. jún. 18. 21:18
11/13 anonim válasza:
én lehülyézném ezért, ez annyit tesz hogy pl.:
-Anya te köcsög vagy
- Édesem a köcsög meleget jelent és ezt férfiakra mondják, ennyit már illene tudnod.
Stb. Mindig ha mond valamit amiről messziről ordít hogy hülyeség rá kell világítani, milyen butaságot mondd. Egy idő után leállna a beszólásokkal (pl. Leszarom, mire ti tessék rajta lássuk csak)mert égne a pofája bármit is mond, ez már önmagában megfelelne büntetésnek.
12/13 anonim válasza:
Elég baja lesz majd magától is, hagyd rá. Remélhetőleg ez csak átmeneti állapot nála, és később leszokik róla. Ha meg nem, akkor senki sem fogja tisztelni később, mert ő sem adja meg nektek a tiszteletet. De ha ezt csak otthon meri megtenni, akkor a szülőkkel kellene megbeszélni.
13/13 anonim válasza:
Ha káromkodik és legközelebb leül gépezni, húzd ki a netet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!