Most tényleg kötelező jelleggel el kéne mennem minimum egész nyáron dolgozni a szabadidőmben a nővéremékhez?
Nem akartam konkrét adatokat írni mert nem örülnék, ha felismernenek.
16-17 évesen már be lettem fogva vesesre és sitthordasra, amikor az aktuális pasijaval kitalaltak, hogy osszekoltoznek. Rá egy hónappal szakítottak...
Ah értem. Tehát segíteni smafu, de otthon élni okés. Hja, ha ez a normális. ...
Drága Vera, az értő olvasás neked se erősséged, talán fuss neki megegyszer, lévén az egésznek semmi köze nincs a "nem a gyerek kérte hogy megszulessen " történethez.
Kérdező, ha valóban a húszas évei elején jársz és ez az első nyarat hogy dolgozol, ráadásul napi 10 órát, akkor nagyon érdekelne, mégis hogy akarsz elmenni nyaralni.
#14: Azt csak arra írtam, hogy benyújtanád abszámlát mindenért, ami szülőként kötelességed!
Viszont az előző hozzászóló kérdésére engem is érdekelne a válaszod. ;)
Mármint a 13-as kérdésére gondoltam...
És ha már az értő olvasásnál tartunk: Nem a szülőnek kell a segítség, hanem a zsarnok nővér aktuális eltartójának.
Lehet, hogy ez szerinted ugyanaz a kategória, szerintem nagyon nem....
Az értő olvasást azoknak is javaslom, akik nekiesnek a kérdezőnek.
Kérdező, ha nagykorú vagy, nem kell a család engedélyét kérni, hogy a nyári szünetedben pénzkereső munkát végezz, csináld, és kész. A heti pihenőnap meg a főállású dolgozóknak is jár, nem csak a diákoknak. Én párszor besegítenék nekik, de minden hétvégén semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!